no ja mam ale iny kluc jak ty :-) lebo dealer akurat ukazoval X1ku ked som ja osahaval moje, a davali mu naspat kluce, tak obidva drzal v ruke a ten X1 mal uplne iny tvar.. ten moj posobil praveze dost robustne, ked to porovnam s tym v E63 tak ovela lepsie..
ja som si keyless rozhodne nezaklikol, ale startovanie je bez kluca, takze neviem ci tie dospele bmw to maju v cene, alebo nejaka vybava na to navazuje.. kopnutie do kufra som neskusal takze neviem co a jak s tym je..
kamo komfortne sa do toho auta posadi hocikto, to ti mozem garantovat..

ja som do toho sadol teraz a prislo mi ze je v tom viac miesta jak v 6ke. ale otestujem ked budem mat obidve auta vedla seba.. a mam pocit ze na som mal na sirku viac miesta jak v F30, neviem ci je to tymi tapacirmi ze niesu take siroke alebo co.. alebo to je len pocit.
mne sa GC paci o dost menej ako coupe, hlavne kvoli tej pretiahnutej streche, pride mi to trocha nesymetricke.. ale to by som bral skor jak F30 :-)
ja vim ze vyzera dobre v bielej

mal som ju dvakrat odskusanu, obidve boli biele, 435 a M4..
gril bude urcite cierny leskly, aj spataky, a este uvidime co bude dalej, nejake malickosti, ale tak to velmi velmi daleko..
inak este sa mi paci, jak sa zatvaraju dvere.. lebo na 6ke sa zatvaraju podobnym zvukom aj stylom jak na ziguliaku

tuto to je presne to iste jak na sedane, take suchnutie iba, a si vzduchotesny vnutri