... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:tak ja zase preferujem vodicove sedadlo, a ked uz sa neda tak v autach kde je na to miesto kedze mam cez 190cm tak si rad posedim vzadu, neviem preco ale sedenie na zadnych sedadlach mi pride pohodlnejsie ako na mieste spolujazdca, taka e90 ale rozhodne nepatri medz auta, kde sa mi v pohodlne sedi v zadu, ale napr v takom superbe II si sadam automaticky dozadu, teda kym nenafasujem kluce, a mam byt sofer.ja sa v zadu vozit nebudem v nicomna to zabudni
jedine v sedmickovej motokare, ked mi pristineship bude robit sofera
![]()
![]()
![]()
opakujem opat, pisal som vyhradne o prednych sedadlach.. v zadnych nemam skusenosti ani so svojimi autami, nie este s cudzimi![]()
xener napísal:tak, ze proste patri do rovnakej triedy, tak jak napisal gabo10.. octavia - 1er, superb - 3er, darmo su tie auta nafuknute (do dlzky) na polceste do vyssej triedy. tak jak kodiaq novy napriklad.. postavene to je na tiguanovom podvozku ale 7miestne auto ktore ma byt blizsie velkostou X5 jak X3ako ste prisli na to ze superb je v rovnakej triede ako 3er ??
PristineShip napísal:myslis tym ze vyplatis cely leasing a auto odkupis tak ze das aj odstupne drzitelovi aj zvysnu vysku uveru leasingovke?
alebo len prevedies leasing, zasplatis odstupne drzitelovi a dalej splacas?
samozrejme ze je to okolo toho vela papierovaciek, a v hotovosti vyplatis auto az ked bude leasing prevedeny na teba
btw inzerat je vymazany
musi najprv aktualny drzitel podat ziadost do leasingovky o prevod zmluvy na inu osobu, ti si vyziadaju nejake doklady, vacsinou aj potvrdenie o prijme alebo danove priznanie ak SZCO/firma, treba potom kopie zmluv notarsky overit a zaslat , ked uz mas papier v rukach ze ten leasing je prevedeny na teba resp. uzavretu zmluvu vtedy sa dohodni s drzitelom - do toho uz leasingovka nevstupuje, ako mu vyplatis peniaze a prevezmes doklady, kluce atd. Leasingovka vam potom posle velky technicak, neviem ci staremu drzitelovi alebo uz tebe, ale myslim ze staremu - aspon ja ked som kolegovi minuly rok predaval takto auto tak technicak velky poslali mne uroibit zmenu drzitela na DI ale ja som ho splnomocnil a on si to uz doriesil.
ak chces auto komplet vyplatit tak rozhodne nie tak ze das drzitelovi dopredu peniaze nech vyplati uver a potom ti da auto.. moze peniaze zobrat, nic nevyplatit a budes ho roky nahanat. Za predcasne vyplatenie uveru ak je to fyzicka osoba sa neplati pokuta, casto tym rozni ojebavaci ojebavaju ludi, ze sa to viac oplati ze daj mi peniaze, ja to vyplatim a dam ti auto. nech si to auto vyplati sam a ty ho kupis ked ho bude mat napisane ako majitel a leasingova zmluva bude riadne ukoncena.
btw pri prevode zmluvy na ineho drzitela sa plati poplatok, niekde ho vedia odpustit alebo zlavnit, ale vacsinou sa to hybe radovo v stovkach eur, niekde je to percento zostatkovej hodnoty uveru. Ja ked som takto predaval auto minuloy rok tak som zobral polovicu poplatku na seba a polovicu zaplatil kolega (ktory to ale tak chcel, chybalo tam uz len nejakych 2000 eur a ja som auto chcel vyplatit a predat bez leasingu ale jemu to tak vyhovovalo, inak by som sa s tymi papierovackami isto nechcel trtkat)