... všetko o BMW ...

Hugino napísal:Miloš, mám takú otázku čo mi tu natíska........Aký si mal dôvod vymeniť E92 LCI 335xi za predface E90 325i okrem toho že coupé vs. sedan?
 Mna už by to snáď tak omrzelo že radšej by som aj Passat kúpil :)
 Mna už by to snáď tak omrzelo že radšej by som aj Passat kúpil :)//MPower napísal:Inak divne je že podľa iDrivu maš Logic 7 ale máš obyčajne krytky na repro?

. Každopádne sa cesta s BMW sa na určitý čas pravdepodobne končí... Akonáhle bude nové auto hodím sem ako bodku pár fotiek a možno nejaké porovnanie. Latku som si s 335i čo sa výkonu a jazdných vlastností nastavil hodne vysoko, takže su aj celkom obavy, či bude ďalšie auto konkurencie schopné ( ohľadne dynamiky ).
. Každopádne sa cesta s BMW sa na určitý čas pravdepodobne končí... Akonáhle bude nové auto hodím sem ako bodku pár fotiek a možno nejaké porovnanie. Latku som si s 335i čo sa výkonu a jazdných vlastností nastavil hodne vysoko, takže su aj celkom obavy, či bude ďalšie auto konkurencie schopné ( ohľadne dynamiky ). 

.
 . 
  blesk napísal:najtazsi je vyber auta ak od neho chveme prilis rozporuplne pouzitie. Teda aby to bolo vykonne a rychle, aby sa v tom dali odviezt viac ako dvaja ludia, malo to kufor aj na lyzovacku, aby to bolo sportove a dalo sa s tym aj na okruh aspon niekedy. Aby to bolo pohodlne na dlhsej ceste a zaroven to malo zaujimavy zvuk zvonku aj zvnutra a pri dlhsej jazde to tym zvukom zativen neobtazovalo - potom z toho vychadza to ze sa robia v podstate mackopsy a casto sa frfle ze uz to nie je co to byvalo, pritom realne dostavame v jednom aute ovela viac univerzalnosti.