... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
TiTAN napísal:ok pridavam do zoznamu, to premenovanie 'od' je super napad, farby na striedacku mozme vyskusat mozno to vypali dobre, tie entery preverim
Fuxxo napísal:no ja som odpadol vcera ked som to otvoriltiez som mal reakciu podobnu jak tu niekto pisal, ze co sa stalo, presmerovalo ma to?
ale potom som sa velmi potesil
![]()
netreba si vsimat komentare tipu kde sa to vracia naspat a podobne, to je uplne mimo podla mna, kam by sme sa takymto stylom dostali, keby kazdy si povedal ze toto nove nie, to stare bolo ovela lepsieno nie, nebolo.. a zistite to za tyzden dva tri, mozno mesiac dva, ze je to ovela lepsie.. hlavne technologie a vymozenosti ktore sa v tom daju robit.. stare forum bolo davno za opicami vo vsetkych smeroch, toto je spravny krok
par komentarov aspon zatial, viac som to nemal cas klikat, len tak narychlo..
- ked pridavam odpoved, rychlu alebo pomalu, zisli by sa smajlici stale zobrazeni, keby sa to dalo.. o jeden klik menej (v desktop verzii)
- logo neviem ci je dobry napad davat to klubacke logo hentak, lebo vobec to nevidno.. :-)
- este nieco som si vsimol ale zabudol som
dovolil som si spravit drobne upravy farebne, myslim si ze takto by to viacerym uzivatelom davalo zmysel.. plus aj nejaky navrh na logomozno priliz patriotisticky, ale tak.. :-)
p.s. ta modra farba v pozadi je z roundel loga bmw..
- bmwklub.jpg
ale tesim sa, lebo na toto forum chodim najcastejsie a konecne sa nemusim pozerat na ten otrasny zastaraly dizajn.. takze za mna super a velmi velka pochvala titanisovi :-)
k tomu xperia foru, treba sa troska pokukat okolo seba, po internete, co momentalne leti a je naozaj lepsie jak to co bolo 5 rokov dozadu, lebo to xperia forum je rovnaky shit jak stary bmwklub dizajn.. absolutne zastaraly template graficky, ktory sa dnes nenosi a velmi rychlo vysiel z mody + funkcne tak isto nic moc.. vypada to jak obycajne phpbb..
ice.blade napísal:vsimam ze to robi len pri citacii testu... enter a bach 2 riadky, odosles a je to len jeden :)
TiTAN napísal:wau, dik, konecne nadcasovy nazor :) nieco s toho co si napisal si zoberiem k srdcu
TiTAN napísal:youtube linky fixnem uz viem kde je problem a tie podciarknutia linkov v editore som uz fixol, co sa tyka toho editora, trosku sa v phpbb 3.1 upravili bb tagy tak preto to "po editacii" nevyzera tak isto ako predtym, lebo ten wysiwig editor to cele sformatuje podla aktualne platnych bb kodov
voMacK napísal:Mne smajlici funguju. Robim nieco zle?
A ludom, co sa chcu vratit ku staremu designu by som asi odporucil liecenie. Akoze nevravim, ze som tu z toho na mako, ale ked sa odstrania bugy, myslim, ze to bude v poho...
btw. tiez mi pri niektorych temach nefunguje dobre odkaz na prvy neprecitany prispevok...