no pre mna to investicia zbytocna nieje, lebo kluci v bratislave mi za 350€ spravia z toho novy interier vpodstate, na pockanie.. + novy volant a nova radiaca, a budem mat pocit jak v novom aute (ja mam svetly bezovy intros a tam je kurva velky problem s tou kozou

osuchana farba hlavne na vodicovej sedacke) a to mi viac vadi jak ten vzhlad z vonka, na to mam vymysleny predny splitter ktory tam pojde, a dozadu lipko na kufor, a zvonka to bude uplne v poriadku, na M6 paket by bola investicia ovela ovela vacsia, ked ratam este aj vyfuk aspon tie koncovky, tak to je minimalne 1000€ (bez prahov).. takze to fakt ne
ale ta tvoja vyzera dobre veru, M6 je M6 no.. :-) stoji to za to, ale ja som sa rozhodol inac.. a hlavne nechcem do toho tlacit nejak extra prachy, ten interier nech vypada, lebo tam travim vsetok cas, a z vonka to nevyzera vobec zle..jaaaj vidis, zrkadla som ani neratal

700e hej?

hahahahaa tak to urcite nie

stacili by mi nove skla na zrkadla..
preco by si sa vysral na vytahovanie lemov? na kombiku mi to robil borec, a to je uplne bezproblemova robota, a mne hlavne staci fakt malicko.. teda ono sa nejedna o vytahovanie lemov, aby si si nemyslel

to je len zahnutie toho vnutorneho lemu ktory tam chyta o gumu.. ale uvidim, asi tam dam uzsie podlozky a jebem na to.. neviem no
ale diki, presne to bol umysel, trocha dravosti.. este ked sa k tomu pridaju to lipko a splitter tak to bude parada.. ten predok sa mi bude aj lubit potom
vyska vypada relativne fajn, ale priestor tam samozrejme je

tak 8-10cm uplne vpohode

bez stelovaku by sa to dalo, keby som troska par zavitov dal dolu z pruzin
s tym nafotenim mas uplnu pravdu :-) par ludi mi to uz hovorilo, ze na fotkach totalny offroad ale nazivo ked to vidis, tak to je dost v poriadku.. nizsie ani ja nepojdem uz, jebem na to, mam druhe auto ktore je zatial 5cm od zeme

a hlavne snivam o G11, za take tri roky, a podla toho co viem, tak vsetky maju v serii airride, takze tam to bude iny level :-) navyse pred troma tyzdnami som bol na vikend v rumunsku, a taketo vylety robim relativne casto, do krajov mnou nepoznanych (aj ked v rumunsku maju cesty jak rakusaci

), takze nemozem si dovolit to jazdit jak kombika..
ta tvoja vyzera fajn, ale na 121kach to bolo lepsie veru

21" je 21" :-) ale disky okej, keby sa robili v 20" tak uz ich mam na aute, v ciernej :-) ten zadok ti sedi nizsie jak mne urcite, prave asi o ten 1cm zhruba, lebo tie pruziny su -3cm nie? ale to som prave nechcel, ze zadok ma mensie fugy jak predok, teraz ich mam cca narovnako.. ale kruto su konkavne tie disky na tejto fotke veru
uvazoval som ze by som dal vyssi profil, ale v technicaku mam zapisane to co mam, takze nebudem s tym vymyslat.. rakusaci napriklad su na to haklivi :-/ a uz aj teraz by som mal problem, lebo namiesto 275/30 mam 285/30 na zadku.. aj ked z toho sa da vykecat este.. a ktovie kolko by to suchalo s 35kami :-/
jaaaj a este taky mensi update, v piatok mi menili celne sklo, lebo z nicoho nic sa mi pri spataku objavila prasklina asi 25cm dlha :-/ takze 380€ v pici.. E60, E90 alebo podobne auta by spravili skoro 2ks za tu cenu, na 6ku to musi stat samozrejme raz tolko, lebo je to 6ka

ale aspon mam zeleny pas, ktory tam predtym nebol