... všetko o BMW ...
Saru napísal:
podme moralizovat, ja som si auto uz vybral ktore kupim, viem kde hladat, viem na co si dat pozor, takze tema splnila ucel na 100%
tu chyba ludom daleko viac nez len prosty nadhlad, neviem preco to tak je, ale mam pocit ako keby mladi boli uceni zavidiet a stari sa nechceli ucit a rozsirit si obzory. klapky na ociach od socializmu a naivita naroda? toto forum a 90% (ale je tu par ludi ktori sa mi ukazali ako seriozni a DOSPELI) jeho clenov je exemplarnou ukazkou slovenskej mentality. nechapem tych, co sa pysne biju do hrude aki su mudri a bohati a nemaju na vymenu ziarovky v hrdzavej e34 na 10 rocnych pneu :) tod moj nazor na sk klub
Maco napísal:Mna by len zaujimalo ze ako kazdy ublizeny odtialto odchadza s tym ze mu tu niekto zavidi prve posledne, to je pre mna fakt nepochopeny fenomen doteraz![]()
![]()
Saru napísal:
podme moralizovat, ja som si auto uz vybral ktore kupim, viem kde hladat, viem na co si dat pozor, takze tema splnila ucel na 100%
tu chyba ludom daleko viac nez len prosty nadhlad, neviem preco to tak je, ale mam pocit ako keby mladi boli uceni zavidiet a stari sa nechceli ucit a rozsirit si obzory. klapky na ociach od socializmu a naivita naroda? toto forum a 90% (ale je tu par ludi ktori sa mi ukazali ako seriozni a DOSPELI) jeho clenov je exemplarnou ukazkou slovenskej mentality. nechapem tych, co sa pysne biju do hrude aki su mudri a bohati a nemaju na vymenu ziarovky v hrdzavej e34 na 10 rocnych pneu :) tod moj nazor na sk klub
jkk napísal:[-o< to si fakt nedas pokoj?
tvoj problem bol vysvetleny spolu s rieseninami na prvych dvoch stranach, za zvysok si mozes sam neustalym spekulovanim a ignorovanim...takze nehadz svoje sracky na druhych...keby si hned na druhej strane pochopil a napisal ze tak teda idem pozerat e60tky nic by sa neudialo...ale nie, idem si svoje a vsetci hovno viete len mi zavidite...uz to tu je obohrata pesnicka
Saru napísal:
typicka slovenska mentalita :) nie, prve strany nazorov boli od ludi co skusenosti nemali, osocujem len tych, co nic prinosne nepovedali a vedel som ze presne vomack sa tej prevodovky chyti, pan dokonaly :)
voMacK napísal:
Bud taky laskavy a nezhadzuj na mna to, ze ty absolutne netusis o com rozpravas, ok?
Je to trapne aj vzhladom na uroven cloveka, co sa chce hrat na "uspesneho podnikatela" v E65....