... všetko o BMW ...
Hugino napísal:Nechcem byť zlý, ale aby to potom nevyzeralo ako príbeh nemenovaného člena, ktorý si myslel, že E65 zvládne a ona mu dokázala, že nie......inak tvorcovi témy : neviem, čo tu vymýšlaš, si nerozhodný ako 14stka pred prvou nocou. Normálne si sprav zoznam pre a proti. Každý racionálne zmýšlajúci človek by si podľa mňa vybral E60.......E65 si človek vyberie, keď dostane zatmenie mozgua zas nemysli si, že v E60 budeš trpieť oproti E65......ja som sa svojej E39 dal na otočku 800km a nemal som pocit, že by to sedma zvládla lepšie..... čiže treba sa zamyslieť, či chceš hrať frajera v E65 alebo mať E6x, ktorá so spoľahlivosťou a aj technikou na lepšej priečke
TheCarista napísal:e65 je pre malo ludi reprezentativna, predsa len to 80% ludi povazuje za najskaredsiu sedmu co sa kedy vyrobila.
ja patrim inak k tym 20%)
trunek napísal:Nechcem moc rozbiehat debatu s LPG, ale ja urcite nie som proti, pretoze preco by som aj bol, ked sa vozim v tom istom vykone, komforte ale za polovicnu cenu. A tiez myslim ze V8 bude aj spolahlivejsie, vid E39 a E38 s V8 co lietaju s milionmi km. Ale 90% trhu je diesel, tak uvidim.Inak k V8. Na dialnici budeš mať kedykoľvek pod 12l a ak by si to mal s LPG tak 100km ťa bude stáť 8-9€ v každom prípade pod 10€/100km takže za uváženie to stojí a ušetrené prachy daj kľudne do toho predpokladaného niekoľkotisícového preddavku na opravy pre sedmu a máš po starostiach.
Istý člen fóra tu má 3x 7mu a nepostrehol som, že to je tragédia alebo, že by v tom utápal desiatky tisíc každý rok. Samozrejme dá sa natrafiť aj na zlý kúsok proste, na to pozor. Za mňa 7ma V8.
Hugino napísal:Ak narážaš na Esence, tak Pišta je psychouša pokiaľ si pozrieš jeho vozový park (E38, E65, F02, E53, Sko a čo ja viem čo ešte) tak očividne ho netrápi nejaký servis a nešpekuluje tu nad E65, ked jazdí na E46
marc.o napísal:Pre zadavatela: Uz si vobec soferoval petku a sedmu? Lebo posobis ze najblizsie si sedel ako spolujazdec .. z tych reci, jak pubertiak co sa rozhoduje v ktorom tricku zbali viacej kaceniek..
Vyskusaj si to, chod, rozpravaj priamo s majitelmi, napis im spravu tu na fore na konkretny voz co vlastnia, ludia radi hovoria o svojich autach, malokto sa tu pochvali jak natrieskal tisicky do svojej rachotiny lebo by sa z neho smiali ze kupil vrak(zacinam mat pocit ze komentare niektorych na moje investicie boli podobneho razu, ale to mi je ukradnute)
... tu sa zamoces nepekne v rozhodovani, myslim ze uz k tomu dochadza ...
Pilifo napísal:Na českom BMW klube je rovnaká debata ako tu a tam sa dosť veľa členov prikláňa skôr k E65 s argumentami ako ceny dielov a prevádzka sú rovnaké, sedmica je pohodlnejšia, spoľahlivejšia, lacnejšia a pod.![]()
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... sc&start=0
voMacK napísal:Zadavatel v provm rade pocuva iba to, co sa mu paci. Na argumenty, ktore mu nehraju do kariet, prska.
voMacK napísal:Ja som ti ale z vlastnej skusenosti napisal, ze auto ake hladas, cize LUXUSNE a BEZ INVESTICII do 12tis je blbost. Prost eto je oxymoron bodka. Ja s tymito autami skusenosti mam.
Toto ty stale neches pochopit.
voMacK napísal:Vsak som ti jasne napisal, ze zober E60 lci. Ak navysis rozumne rozpocet, moze to byd dobry kus. E65 je vyrazne drahsia na servis a su aj poruchovejsie. [toto nemam ale z prvej ruky, len po skusenosti inych a po prestudovani for].
Eventulane E60 pred fl 160kw. Ten motor je uplne v poho, ked das von klapky v sani. Lenze zas mozu tam byt problemy s elektronikou, obzhlast, kedze su to uz dost stare auta...
Samozrejme ani E60 a uz vonkoncom nie E65 nebudu reprezentantivne auta. Su ich vsade tri rite a su proste uz moralne zastarale. Nevravim, ze zle..ale su uz jednoducho za zenitom E65 je dve generacie stara a uz aj taka F10 je v podstate starina, kedze do roka tu mame G30. :)
ROKI49 napísal:Niekto sa tu prisiel zjavne iba vyrevat, popisane tu toho bolo uz dost k veci, ale ako keby to tento clovek nevidel.![]()
Hugino napísal:Konečne si povedal niečo rozumné s tými nákladmi a to ti chceme všetci povedať. E65 sa kurví oveľa viac ako E60, lebo je tam viac kurvítok ako v E60.....