... všetko o BMW ...
Saru napísal:
... stara prevodovka sa od novsej prevodovky v E38 nezmenila (co je tusim viac nez 10 rokov) a poznam tu paku zo vsetkych tychto aut...
Peťkooo napísal:
Co? Ta prevodovka je uplne ina od e38, e39, e46 - najvacsi rozdiel v automatoch predfl vs. fl je v tom, ze fl uz dostali joystick...
Aj predfacelift ma kvalitnu 6HP prevodovku od ZF.
Saru napísal:zvyraznil som tu cast, kde som sa preklepol o prevodovke, aj ked som dalej napisal slovo "paku" a bolo asi kazdemu racionalne rozmyslajucemu dospelemu cloveku jasne, ze som myslel ju. vskutku som mal na mysli radiacu paku a nie, nie som technicky antitalent, takze si svoje poznamky k mojmu preklepu napiste na papier a ten si vsunte lezerne do rektalu.[/size]
Peťkooo napísal:
ok beriem ze si sa ojebal, to sa stane kazdemu, no povodnu vetu som si precital aj viac krat a pochopil som to tak ze hovoris o celej prevodovke. Vobec som nechcel rypat, na to sem nechodim. Ak sa ta to dotklo tak prepac
bruno75 napísal:Saru, trochu menej emocii a viac nadhladu...![]()
lebo inak v tomto spolku postpubertalnych asocialnych psychopatov (obavam sa, ze nadpolovicna vacsina clenov) dlho nevydrzis a este sa stanes aj vdacnym tercom ich posmechu....![]()
bruno75 napísal:Saru, trochu menej emocii a viac nadhladu...![]()
lebo inak v tomto spolku postpubertalnych asocialnych psychopatov (obavam sa, ze nadpolovicna vacsina clenov) dlho nevydrzis a este sa stanes aj vdacnym tercom ich posmechu....![]()
Saru napísal:
mas pravdu, kaslat na to, ktori poradili, tym som vdacny, ostatni mi pomohli vytvorit obraz preco kazdy koho poznam kto ma bmw vravi ze na klube nie je a na slovenskom ani nechce byt.
pistacik11 napísal:
to preto, lebo ludom na svk chyba nadhlad, zmysel pre humor a hlavne mam vpicizmus, ak niekto tu povie ludom niejaky iny nazor ako sa im paci, hned uz je pohlavny organ
pistacik11 napísal:
to preto, lebo ludom na svk chyba nadhlad, zmysel pre humor a hlavne mam vpicizmus, ak niekto tu povie ludom niejaky iny nazor ako sa im paci, hned uz je pohlavny organ