... všetko o BMW ...
Saru napísal:...toto su presne rady typu 4.000 musis mesacne zarabat a 10.000 musis mat vo vacku ak by ti nahodou klakol motor s prevodovkou a popritom zhorela elektrika v aute a praskol by ti kardan vsetko naraz, sak co, stat sa moze.
Saru napísal:Takze spat do reality...
Saru napísal:Uz par ludi vravelo ze by do sedmy nesli...Ale preco? Aby som si z toho nieco vzal potrebujem aj argument, alebo pre a proti.
Saru napísal:Uz par ludi vravelo ze by do sedmy nesli alebo ze radsej E60. Ale preco? Aby som si z toho nieco vzal potrebujem aj argument, alebo pre a proti.
compact napísal:To ze jazdim na e36 neznamená ze uz polroka nečítam o e60 a nepozeram kazdy den inzerciu od 2007 vyssie, nezistujem si co sa kazi, co asi co stoji, naco davat pozor, pche![]()
Si zacni citat v technickom temy, mozno sa dozvies viac nez tady, a to som len poslal link na slusnu e60
Septimus napísal:1. vyššia cena za diely karosérie, interiéru, a náprav
2. vyššia PZP a havarijná + vyššia amortizácia poisťovní pri škodových udalostiach
3. vyššia miera komfortu a doplnkových prvkov výbavy
A netreba zabudnúť ani na fakt, že čím vyššia výbava -> tým častejšie môžu byť poruchy vyžadujúce odbornú diagnostiku. A ako bonus treba počítať s vyššou hmotnosťou (= vyššia spotreba, rýchlejšie opotrebenie podvozku, pri slabších motorizáciách rýchlejšie opotrebenie motora a prevodovky), problémami s mestským parkovaním kvôli rozmerom, vyšším rizikom vandalizmu, atď.
No znovu opakujem, ak si presvedčený o tom, že pre teba a tvoje podnikanie bude vhodnejšia a reprezentatívnejšia sedma ako päťka, a zmieriš sa s vyššími prevádzkovými nákladmi, choď do toho.
Ak sa v niečom mýlim, opravte ma prosím.
PeqpeK napísal:ako som uz spominal, kup si co najnovsie s co najmenej km aj na ukor vybavy...potom budes mat co sa tyka servisu asi o dost lesie vyhliadky ako nalozenku s mrte km
comu sa urcite vyhni ak nechces riesit problemy:
- EDC
- dynamic drive
- active steering
- L7
- kombi (zadne vankuse + ulamane kable)
- CCC navigacia
jurkyLE napísal:a ta co som ti postol tu z klubu ti nereže? vyzera zachovalo, aj km su dobrea zmestiš sa do rozpočtu
Miloš_330i napísal:Určite by som na tvojom mieste išiel do E60lci, tie autá su naozaj pekné. E65 ocení človek v prípade, ak sedí vzadu![]()
Miloš_330i napísal:A v prípade, že nechceš mať odložené nejaké peniaze v zálohe, tak to môže byť bolestivá skúsenosť.
Možno sa zase nahneváš ale nebolo by na škodu, ak by si si pozrel aj nejaké E90 330d... áno komfort sa nedá porovnať ale je to niečo iné ako SUPERB, z ktorého máš očividne husiu kožu
Saru napísal:Myslim, ze jazdne vlastnosti, komfort a vsetko co k tomu patri musim ocenit aj vpredu, lebo inak by to auto pri kupe nestalo viac nez 100.000 eur, nie? Sedma je sedma, je to ina kategoria, preto zase nebudem suhlasit, s tym ze to ocenim len vzadu.
Saru napísal:Ja rozhodujem medzi E60 a E65, ked mi navrhujes E90, vies mi povedat preco to moze byt s mojim budgetom a obavami ohladom sedmice lepsia volba nez ta E60?