Downpipes status : Done
Tak včera som to konečne nakopol a povozil sa. Ta radosť po toľkej práci sa nedá opísať

V prvom rade zvuk, na volnobehu to je také ešte viac nervoznejšie ale po par cukancoch do plynu to je peklo

Pobudil som psov ešte o 5 ulíc dalej. No nebudem prehánat ale pre mna osobne to je dosť lepšie ako seriova E92 M3 krajší zvuk pre mna ma snad už len M6 V10, po podradení to bubla a sem tam striela do vyfuku, tak isto pri preradeni, je to už dost ostre a nelutujem tie peniaze za DP. Ani by som neveril aký hudobný orchester sa dá vyčarovať s tohto auta.
Výkon, ten bol cítiť okamžite, COBB je super vecička a v celom spektre otáčok to ide lepšie, s 0 na 150 to je skor než si to človek uvedomí že je tam 150, v kombinácii s tým zvukom som mal pocit že jazdím iné auto. Toto už s autom na to bežné domáce vozenie namá nič spoločné :) Už sa moc teším na leto, časom dám aj nejaké video zvuku.
Tak isto som spravil experiment a dal zadný difúzor do ultra super 6D carbon folie ( čím viac D tým viac adidas

) Malo by to mat look original carbonu, uvidím aké to bude na aute.
PS: všimnite si tu zamkovú dlažbu pod kolesom, hold dan za podvozok že tam nevojde ani rameno zdviháka
Miloš_330i napísal:Budes spokojny ked to nahodis. Inak ako si daval cely vyfuk sam dole? My sme to robili traja

Nebol som sám, pomáhal mi otec :) Inak celý výfuk nebolo ani davat dole treba.
k33p napísal:vcera si sa nevozil nahodou o 10tej vecer v petrzalke? -taka ista kara tam frčala

To som nebol ja, moje auto nocovalo ako je na foto :)
tvaroh napísal:v tom je vyhoda ked mas napr titanovy

ze das aj sam
klasicky ma kolko 40kil ?
No moze byt, aj ked s klasického mám už len stred :) Aj ked váha je cca rovnaká. Ale OEM downpipes s tej zliatiny alebo s čoho to je su už len v ruke ťažšie ako tie nerezové WAGNER. Ale to je minimum.