... všetko o BMW ...
greedyrider napísal:To je zlý senSi tak bezcitne vyrezal do tých kobercov?
nadro napísal:aj pri obyč. rádiu a touringu je to lepené. HK mal len naviac 4ks repro vo dverách a pri touringu subworfer v priestore rezervy.
SurrendeR napísal:subb do rezervy sa nedaval origo![]()
ale da sa kupit takato sranda
http://incarunlimited.com/product_info. ... cts_id=145
Felci napísal:Zdravím , som tu noví. Chcem ako prvé zložiť poklonu greedyrider za ukážkovú starostlivosť o autičko. Ja som to svoje kúpil pred necelým mesiacom 24.10. Jedná sa o bmw 320d 100kw 2001 r.v. Taktiež ako aj tebe aj mne pri zhasnutí motora zatrasie celým autom a mám pocit že ide motor vyskočiť spod kapoty. Keď budu financie určite vymením silenty motora , som zvedavý či sa niečo zmení. Nateraz ma ale zaujimá subík do kufra. Da sa napojiť na orig rádio alebo musím dať iné ?Nerád by som ho menil pretože s ami páči a je aj na cd :).
...a ani nikto mi to doteraz nevedel vysvetliť. Toľko k silentom no a čo sa týka hudby tak to Ti naozaj neviem poradiť ja lebo ja som s hudbou v mojom aute nepohol prstom keďže síce mám kazeťák ale vzadu je CD menič pre 6x CD a hudbu mám od výroby Harman-kardon a úplne mi to stačí. Nie som z tých čo potrebujú robiť bordel všade kde prídem ... len tak decent ale hlavne kvalitne
Nech už urobíš hudbu akúkoľvek tak osobne som zástancom nekaziť dojem krásneho ineriéru nejakým tuctovým rádiom takže dúfam že Ti to vydrží že to rádio tam chceš nechať Felci napísal:Ahoj , už som našiel tu na fóre človeka čo mi vysvetlil všetko potrebne ako zapojiť subík a zachovať origo rádio lebo mne sa naozaj tam velmi páči. A len tak pre info koľko stoja tie silenty prosím ťa ? A sú ešte nejaké silenty na prevodovke alebo niekde na aute ? Nie som mechanik , nevyznám sa ale trasie mi na voľnobehu dosť celým autom. Tak by som asi začal od silentu lebo začat od zotrvačníku by bolo pre peňaženku moc bolestivé
.