... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Majo
Auto: e36 328iA LPG
Kraj: Banskobystrický

Re: Cestní piráti a parkovanie.

Piatok, 6. Novembra 2015, 21:04

to pridam. Kamarat ma Toyotu dovoz USA a obrysove svetla to ma oranzove. Vo velkom TP ma zapisanu vynimku. Na ceste ho za to policajti drbu, ze to nesmie mat, ohana sa tym, ze ma vynimku. Ale ta nie je v malom(a policajti citacku na chip nemaju/nepouzivaju. A samozrejme velky technicky v aute nemas vozit, takze uplna parada =D>

Gabo10
Auto: E39 530iA

Piatok, 6. Novembra 2015, 21:44

Presne ma napadol Mustang zaujímavé auto kde EU verzia 2.3 eccoboost má jeden druh svetiel aby "splnili homologizáciu" ale ked si dovezieš z ameriky 5.0 tak môžeš mať aj červené a neni problém pri KO,STK či prepise :D

V našich zákonoch sa nikto nevyzná
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

pegass325
Auto: E34 525TDs
Kraj: Žilinský

Pondelok, 9. Novembra 2015, 10:14

Dnes ráno ďalší retard za volantom, ktorý nevie ako sa používajú svetlá...ide si na denných, high level je, že ani v mieste, kde cesta nebola osvetlená lampami mu neťuklo zapnúť.
IMG_20151109_062308.jpg
IMG_20151109_062335.jpg
BMW E34 525TDs '92, 1,5BAR+CHIP (STN Customs)
BMW E30 316i + LPG, '90
ex BMW E39 525tdsAT, '98

------------------------------------
Obrázok

Gabo10
Auto: E39 530iA

Pondelok, 9. Novembra 2015, 18:23

pegass325 napísal:
Dnes ráno ďalší retard za volantom, ktorý nevie ako sa používajú svetlá...ide si na denných, high level je, že ani v mieste, kde cesta nebola osvetlená lampami mu neťuklo zapnúť.

Neverím toto isté sa mi dnes ráno stalo :shock: :shock: Zrejme najväčší kretén akého som kedy videl

Ráno okolo 5 hodín bola hmla miestami taká že som iba premýšlal "bola už tá križovatka?či iba bude?" :D
Musel používať GPS na trase ktorú som jazdil 1000 krát pretože som nevidel kde je križovatka či ako pokračuje cesta ](*,) Nejako sa premotám okreskou a idem na vjazd do mesta (most) Samozrejme tam tiež hmla lenže v tom :shock: :shock: individuum na bielej felicii úplne bez zapnutých svetiel ](*,) ](*,) Jediné jeho osvetlenie boli pouličné lampy každých 50 metrov

Zbadal som ho asi sekundu predtým ako som ho minul v 60tke ](*,) ](*,) jediné štastie bolo že on bol v pravom pruhu a ja v ľavom

Cez den ešte OK zabudol ale v noci si nezapnúť svetlá? Však to rozum nepustí
Ľudia, ktorí tvrdia, že sa nedá, nemajú zavadzať ľuďom, ktorí veria, že sa dá.....
[E39 530iA] Daily car
[E39 530D] socialne presúvadlo EX

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Streda, 11. Novembra 2015, 00:18

v BA takych stretavam skoro denne ..
na parkovackach ani nehovorim.. sak co, na palubovku vidiet treba :lol:

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 11. Novembra 2015, 09:20

dnes sme si dali repete s kamionovym kokotom, ideme vlacik 6 aut 140 (tacho), prisiel kamion a zrazu drb 100, panko mal problem obijst kamion, zrazu davaj ho 140 pokracujeme dalej.

dnes to bol biely sportage

inac mam pocit, ze vsetci kokoti z vw group presedlali do kii. ked vidim biely sportage, chyta ma amok, vyraza na mna studeny pot a sracka, ze co ten chuj vystroji.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

TheCarista
Auto: 540i G31

Piatok, 20. Novembra 2015, 16:46

V rakusku neni povinne svietenie, a debilkovia si nezapnu svetla ani ked sa stmieva a prši jak z krhle..Cestou zo skoly som blikal asi 20 ludom, nech si zapnu tie posrate svetla. Cuduj sa svetu, skoro kazdy to chapal a dakoval mi. Sakra kde ti ludia maju mozog, na co myslia, ked sadaju za volant? ](*,)

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Piatok, 20. Novembra 2015, 18:23

s tymi svetlami to je fakt iny level :-D takych som videl kopec, ze normalne husta silna noc, a bez svetiel.. kazdy druhy den niekomu blikam nech si zapne svetla ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) nepochopitelne..
ale z opacneho sudka potom ti kokoti co ked padnu 3 kvapky dazda, zapnute hmlovky.. za to by som rezal ruky :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: lebo jenute na hlavu, aj vcera som isiel z pesti v noci a tri kvapky padli ani mi nezaplo stierace, a kokoti s hmlovkami a mokra cesta a clovek potom je taky osvieteny ze nevie kade ma ist.. by som zrusil uplne hmlovky..
jeremy to dobre vymyslel ked robili v top geare tu multiplu pre dochodcov :-D button na hmlovky nemal zozadu nic :lol: :lol: :lol:

dalsi experti, na dialnici, taka hmla ze vidim 200m pred seba, a zadne hmlovky pozapinane.. to je uzasny level ignoracie, nerozumiem naco je dobre hocijake hmlovky mat zapnute na dialnici..

Majo napísal:
to pridam. Kamarat ma Toyotu dovoz USA a obrysove svetla to ma oranzove. Vo velkom TP ma zapisanu vynimku. Na ceste ho za to policajti drbu, ze to nesmie mat, ohana sa tym, ze ma vynimku. Ale ta nie je v malom(a policajti citacku na chip nemaju/nepouzivaju. A samozrejme velky technicky v aute nemas vozit, takze uplna parada =D>

k tomuto, vcera v pesti v chinatowne, fungel nova Q5 a na cerveno mu blikali smerovky.. toto uz vobec nechapem..
Naposledy upravil/-a Fuxxo v Nedeľa, 22. Novembra 2015, 16:08, upravené celkom 1 krát.
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

ALAS
Auto: E39 525d

Piatok, 20. Novembra 2015, 19:49

Fuxxo napísal:
dalsi experti, na dialnici, taka hmla ze vidim 200m pred seba, a zadne hmlovky pozapinane.. to je uzasny level ignoracie, nerozumiem naco je dobre hocijake hmlovky mat zapnute na dialnici..

Na dialnici som uz jazdil za roznych podmienok, ale ked bola hmla alebo mokro a ides za niekym 130 - 150 Km/h tak mi ver ze budes rad ked si zapne hmlovky kedze obrysovky koly tej hmle respektive zvirenej vode vo vzduchu nestacia na to aby si dostatocne odhadol vzdialenost od auta ktore ide pred tebou, teda az kym nezacne brzdit ale to moze byt niekedy uz neskoro.
Vynimkou su zase taky ktory si zapnu komplet hmlovky vpredu aj vzadu a idu tak cely cas aj ked mokry alebo hmlisty usek uz presli, proste to zabudnu vypnut alebo cakaju ze za kopcom to bude zase tak tak vypinat nebudu, sak naco.

Fuxxo napísal:
k tomuto, vcera v pesti v chinatowne, fungel nova Q5 a na oranzovo mu blikali smerovky.. toto uz vobec nechapem..

Tomuto som nejak nepochopil, ked blikal na oranzovo tak v com bol problem? :-k
BMW E39 525d | BMW E39 540it 6q | Honda Accord (CH1) TypeR 2.2 VTEC | JEEP Cherokee XJ 4.0 | Mercedes Benz S204 200CDI

starynovy
Kraj: Zahraničie

Piatok, 20. Novembra 2015, 23:47

Vcera pri povazskej pobavil kamion ktory predbiehal ine kamiony rychlostou asi o 2km/h vacsiu. Som si to pozrel, neskor uz taka mini kolona, sli sme za nim 12km. To som este nezazil aby boli take okolnosti, ze mu to vydalo v kuse, zaradil sa az ked v pravo uz nic neslo. klido pido. :D

jararak

Sobota, 21. Novembra 2015, 22:53

ste videli? maju na nas trtulnik.
toho pasata zostrelili lebo isiel 142km za hodinu, je to vrah a hulvat. sa cudujem, ze na ten mercedes rovno nejake granaty nehadzali za 169.
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70

Nedeľa, 22. Novembra 2015, 16:08

ALAS napísal:
Na dialnici som uz jazdil za roznych podmienok, ale ked bola hmla alebo mokro a ides za niekym 130 - 150 Km/h tak mi ver ze budes rad ked si zapne hmlovky kedze obrysovky koly tej hmle respektive zvirenej vode vo vzduchu nestacia na to aby si dostatocne odhadol vzdialenost od auta ktore ide pred tebou, teda az kym nezacne brzdit ale to moze byt niekedy uz neskoro.
Vynimkou su zase taky ktory si zapnu komplet hmlovky vpredu aj vzadu a idu tak cely cas aj ked mokry alebo hmlisty usek uz presli, proste to zabudnu vypnut alebo cakaju ze za kopcom to bude zase tak tak vypinat nebudu, sak naco.

to je jasna vec, takych hmiel jak si pisal je tu ale relativne zriedkavo, toto boli vzdy pripady v tej poslednej vete co si pisal.. ze ledva tri kvapky padli alebo hmla taka ze ziadna.
navyse je to vsetko hlavne na useku D1 BA-TT, kde jazdis do siedmej 110-120 a premavka husta jak svina..

ALAS napísal:
Tomuto som nejak nepochopil, ked blikal na oranzovo tak v com bol problem? :-k

sorry, sekol som sa, malo tam byt na cerveno.. :-D idem to opravit..

jararak napísal:
ste videli? maju na nas trtulnik.
toho pasata zostrelili lebo isiel 142km za hodinu, je to vrah a hulvat. sa cudujem, ze na ten mercedes rovno nejake granaty nehadzali za 169.

len som to registroval cez kamosa, to je uzasne vyuzitie penazi teda naozaj.. :thumbup: :thumbup: 143 na dialnici s vrtulnikom. niekomu tu dobre jebe na hlavy uz.. ](*,) ](*,)
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

jararak

Utorok, 24. Novembra 2015, 08:06

dnes vypustali do eteru nejaky plyn ktory som ja nezachytol alebo co? bolo to minimalne na zapadnom polostrove slovenska lebo od malaciek cez bratislavu nahodne, popritom sa nasli aj slusny jedinci
z malaciek to islo uplne v pohode, niekde za lozornom som dobehol kolonu v lavom, avsak po par kamionoch sa pretrhala, ti kt. chapali, ze v lavom nemaju co robit si to pekne supli medzi kamiony, ale jeden nie, hajzel na kremovej kia ceed tusim 1.gen. panko s fuzikmi a matronou pri nom, striedavo 110-150 v lavom, zrychlenie s oneskorenim 0,5 minuty, pred nim medzera na 4 kamiony, ktoru samozrejme vyuzil kazdy kto mohol, samozrejme 2 pokusy (kde som sa spustil) o obehnutie z prava hned vyuzil na zrychlenie na danych 150. tuto sortu naozaj neviem kde zaradit, lebo su pomaly dedkovia co sa trtkaju 50 na 90tke, potom su frajery co idu aj 100 cez dedinu, ale tento poddruh je podla mna najhorsi, takzvany slizky kokot, lebo clovek nevie co od neho cakat, sposobi nehodu a on z nej vyjde este vytazoslavne ze nic.

zjazd z einsteinovej ku bille/policii, tipek na fabii odbocuje, spomaluje a keby nebolo manzelky, tak som v nom zaseknuty po predne sedacky, on si na zakrute z vypadovky vyklada synceka. ani po 10 pive by ma nenapadla takato kolosalna kokotina v zakrute zastavit, nepoviem, hodim vystrazne, clovek za mnou pochopi, ze nieco vystrajam, ale smerovku pochopi malokto.

uz pred robotou na ulici, je tam znizeny obrubnik, ale nieje tam ani namalovany prechod a ani znacka, cize prakticky ziaden prechod, uz som tam mal raz strasnu vymenu nazorov s jednou panickou ktora mi skocila spomedzi aut pod kolesa, tentoraz to bol tipek, stil emo, rano si dal asi poriadnu davku rozpustadla zo sacku, bez obzretia, bez hanby skocil na tu cestu, z kombika by som ho nebol videl a asi by bolo po nom, nastastie z toho SAV som ho precital, spomalil a postrasil trubou, tak tam ostal stat, vyskocil som z auta do roboty a pozeram, ze uz trubi na neho niekto iny.

a vidim, ze taky bude dnes cely den.

inac, co najhorsie mi hrozi, ak zastavim auto a rozbijem mu spetaky? bavime sa o pravnom hladisku, financny postih, obcianskopravny spor a tak. (neberiem do uvahy fakt, ze dany clovek moze nemat krk, moze mat o jednu karticku medzi obciansky a vodickym navaic a pod.)
bmwcoding.sk

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6

Utorok, 24. Novembra 2015, 08:25

Nic, normalne mu budes musiet zaplatit ten spetak... Ale isto to maj na kamere a ked zavola pomahacov tak im zaznam ukaz a pride aj o par drobnych z penazenky.

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5
Kraj: Zahraničie

Utorok, 24. Novembra 2015, 08:46

jararak napísal:
inac, co najhorsie mi hrozi, ak zastavim auto a rozbijem mu spetaky? bavime sa o pravnom hladisku, financny postih, obcianskopravny spor a tak. (neberiem do uvahy fakt, ze dany clovek moze nemat krk, moze mat o jednu karticku medzi obciansky a vodickym navaic a pod.)

no milý strapúšik strapatý, preštuduj si krajnu nudzu a nutnu obranu a k tomu môzes aj zakon o zbraniach a strelive...ak niekomu zacnes odkopavat späťaky, tak je v prave sa branit, branit svoj majetok, takze bud rozkope on teba alebo ak je drzitelom ZP skupiny A tak yvtasi bouchačku a namieri ti ju do ksichtu a ak ta nedajbože napadne v tom pokračovať, prestreli ti nohy....tak nesnivaj a davaj si bacha...a hlavne nepodceňuj ludi podla vyzoru...aby si nebol prekvapený pan majster sveta ](*,)
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 213 neregistrovaných