... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Re: [e66 750Li] indivindi nakupna taska - nove foto str 5

Utorok, 29. Septembra 2015, 20:57

zas captain, neviedim co je natom zle ze si kupil sedmu, zistil ze sa mu nanej nepaci jazdit atd.. Ty si tak dokonaly, ze si sa vzdy v zivote trafil do vsetkeho?? Tiez si musel najprv. pretiahnut simpsona, zeby si prisiel nato, ze ti to snim neklape, bo je sedlak byva u mamky, tak si ho vymenil za vomacku, a teraz si strkate pelce do riti
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

revenge
Kraj: Trenčiansky

Streda, 30. Septembra 2015, 07:45

kapitán ty musis byt atrakcia naživo niekde,tie tvoje výplody to je jeden velký zážitok

kompre
Auto: ex E90 325i
Kraj: Žilinský

Streda, 30. Septembra 2015, 07:52

mazat mazat mazat a bude pokoj :)

banned
Kraj: Bratislavský

Streda, 30. Septembra 2015, 08:06

Napisat, ze na trhu nebola schopna E60 M ci 545i je tiez pekna kokotina, otvor mobile.de a ver mi, ze mas z coho vyberat, druha strana veci je potom cena = neni to najlacnejsia zalezistost a M v dobrom stave bude stat peknu davku penazi, nie ako na SK sa tie crepy vylietalne predavaju aj za 15 litrov...
banned... ...connecting people :)

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Streda, 30. Septembra 2015, 08:33

tu tusim nema zmysel nic pisat ani obhajovat :) na viacero ponuk sme boli pripraveni vyrazit no bud sa predala alebo bol hacik, ci jebnuty predajca co nema rad slovac

kvoli ludom ako je ocivid tu vela normanych prestalo chodit...namiesto rady a pomoci len hejt ktory v tomto pripade ani nema opodstatnenie, hold kazdy si svoje ego honi inak :)
ahonte

TomasE36

Streda, 30. Septembra 2015, 08:34

cptObvious napísal:

Drahy pan baca. Nehraj prosim ta formu. Tvoj prispevok vyznel dost krcovito. Tvaris sa ako king, bla bla zivim velke motory, pritom akurat tak zivis holy kokot.
Rozdiel medzi nami je ten, ze ty si do vacku zoberies 5 korun a s "mechosom" (dopice aspon sa vyjadruj ako clovek) , kupujes rozjebane unavene veterany a potom lamentujes nad kluckou za 100eur a ja a mne podobni si kupime auto, ktore vieme uzivit a vieme, ze nam bude sediet (a.k.a. mame peniaze na prevadzku).
Cize ano, ja sa radim do skupiny ludi, co maju rozum.

ty mas teda rozum chlapce :lol: vidno to pomaly v kazdom vlakne ake vysoke IQ obsahuje ta tvoja tupa lebena :wink:

M.B.W.
Auto: X5

Streda, 30. Septembra 2015, 09:04

PeqpeK napísal:
tu tusim nema zmysel nic pisat ani obhajovat :) na viacero ponuk sme boli pripraveni vyrazit no bud sa predala alebo bol hacik, ci jebnuty predajca co nema rad slovac

kvoli ludom ako je ocivid tu vela normanych prestalo chodit...namiesto rady a pomoci len hejt ktory v tomto pripade ani nema opodstatnenie, hold kazdy si svoje ego honi inak :)
ahonte

Musim to len a len potvrdit! Na tento klub nechodim uz dhsi cas lebo mi hejt vadi. Netvrdim ze nemaju hejtaci v niecom pravdu, ale akoby som to povedal...ak je toho moc tak je jeho hodnota nulova. Nechcem moralizovat robte si co chcete, ste vacsinou-:) dospeli ludia , ale niekedy je zlato mlcat. A toto bude moj predpokladam moj posledny prispevok tu na klube. Majte sa pekne!

chrobu
Auto: nove
Kraj: Banskobystrický

Streda, 30. Septembra 2015, 11:57

cptObvious ty si videl niekedy vobec PAN BAAAAAca? Poznas ho tak dobre, ze tu o nom pises take veci? Ste dlhorocni priatelia a ty vies presne aku ma financnu situaciu? Ak ano tak sa ti dopredu ospravedlnujem, ak ho ale nepoznas a vypisujes tu taketo mudrosti tak si neni nic ine iba primitivny chrapun co by si zasluzil par faciek od niekoho, aby sa naucil co je to slusnost.

Co ti dava pravo tu niekoho osocovat a tvrdit, ze nema 5 korun a nema na prevadzku a pritom ho podla mna vobec nepoznas? Keby si kupil aj kamion a predal ho na dalsi den, pretoze mu je velky co teba do toho?
Musis strasne trpiet nejakym komplexom, bud si prave ty co nema ani 5 korun vo vacku a zavidis, alebo mozno mas vela penazi a super nove auto, ale zivot ta tresce nejako inak. Daj ludom prosim ta pokoj, nikoho tu tvoj nazor nezaujima. Nechaj si svoje mudrosti a poucovania a urazky pre svojich imaginarnych kamosov. Tu na to neni naozaj nikto zvedavy.

cptObvious napísal:

Drahy pan baca. Nehraj prosim ta formu. Tvoj prispevok vyznel dost krcovito. Tvaris sa ako king, bla bla zivim velke motory, pritom akurat tak zivis holy kokot.
Rozdiel medzi nami je ten, ze ty si do vacku zoberies 5 korun a s "mechosom" (dopice aspon sa vyjadruj ako clovek) , kupujes rozjebane unavene veterany a potom lamentujes nad kluckou za 100eur a ja a mne podobni si kupime auto, ktore vieme uzivit a vieme, ze nam bude sediet (a.k.a. mame peniaze na prevadzku).
Cize ano, ja sa radim do skupiny ludi, co maju rozum.
Leon FR
EX: BMW e46 330dT, 150kW, 6q manual - chip by Donuzo
EX: BMW e39 540i, 6q manual, M-packet
EX: BMW e39 540iA
EX: BMW e46 330i
EX: BMW e46 323 Ci

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Streda, 30. Septembra 2015, 13:01

dovolim si len malu citaciu:
cptObvious napísal:
...Cloveka treba sudit podla toho, ako sa sprava k ludom, od ktorych nic nepotrebuje...

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Streda, 30. Septembra 2015, 13:49

Obrázok

Miloš_330i
Auto: 335xi

Streda, 30. Septembra 2015, 14:14

Väčšinou sem nepíšem takéto veci ale Vám to už ozaj jebe niektorým? V jednom príbehu sa rozbije krásna M3 s tým, že niekto mal dobrý nápad a chcel na tom zarobiť normálnym spôsobom a nie ojebom a hneď sú tam tu menovaný a smejú sa. V tomto vlákne chalan napíše, že chce predať 7er, ktorá mu moc nesadla a hneď sa tu píše, že nemá peniaze? Vôbec sa nečudujem, že sem už ľudia nechcú chodiť, lebo je tu pár členov, čo totálne kazia celý klub ...

Tuším je na klube pán dokonalý a jeden alebo dvaja ľudia, čo mu pritakávajú... Každý kto sleduje fórum posledných pár mesiacov hneď vie o kom je reč. :thumbup:
IN - AUDI RS4 B7 4.2 V8 , BMW E92 330xi , VW GOLF V GTI
EX - BMW E90 325xi
EX - BMW E92 335xi - príbeh
Ex - VW GOLF VI GTI
Ex - BMW E92 330i - príbeh
Ex - BMW E90 330i - príbeh
Ex - Audi A3 8l 1.8T

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Streda, 30. Septembra 2015, 15:23

Miloš_330i napísal:
Väčšinou sem nepíšem takéto veci ale Vám to už ozaj jebe niektorým? V jednom príbehu sa rozbije krásna M3 s tým, že niekto mal dobrý nápad a chcel na tom zarobiť normálnym spôsobom a nie ojebom a hneď sú tam tu menovaný a smejú sa. V tomto vlákne chalan napíše, že chce predať 7er, ktorá mu moc nesadla a hneď sa tu píše, že nemá peniaze? Vôbec sa nečudujem, že sem už ľudia nechcú chodiť, lebo je tu pár členov, čo totálne kazia celý klub ...

Tuším je na klube pán dokonalý a jeden alebo dvaja ľudia, čo mu pritakávajú... Každý kto sleduje fórum posledných pár mesiacov hneď vie o kom je reč. :thumbup:

myslím že s týmto bude súhlasiť viac ľudí :thumbup:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

Peto24
Kraj: Prešovský

Streda, 30. Septembra 2015, 15:25

Nieje čo dodať a ani menovať netreba . Ale ja som sa už vyjadril.

Lipo69
Kraj: Žilinský

Streda, 30. Septembra 2015, 16:38

Ja som len zvedavy ci si to vobec oni uvedomuju do aky sraciek ponorili uroven tohto fora :)
Ale asi nie, take povahy nebyvaju moc sebakriticke :smile:
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

Slavino
Auto: F31LCI 320xDrive
Kraj: Nitriansky

Streda, 30. Septembra 2015, 16:42

Miloš_330i napísal:

AMEN =D>
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných