... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
reklamne predmety bmwklub.sk

zollo
Auto: E60 535d
Kraj: Banskobystrický

Re: [e66 750Li] indivindi nakupna taska - nove foto str 5

Streda, 23. Septembra 2015, 09:32

okrem "nespratnosti" co konkretne ti na 7er nepochutilo ?? :-k
btw. vypada fakt mega zachovalo :shock: :thumbup:

Užívateľov profilový obrázok
PAN BAAAAAca
Autor témy
Kraj: Zahraničie

Streda, 23. Septembra 2015, 10:28

milos>myslel som si, ze si casom zvyknem, ale proste to nejde
Peto>haha, jasne :]]
LOKI> vdaka, dufam
jkk>myslim, ze ta X5 by bola este horsia pre mna :D cize ani neuvazujem :]
zollo>ako by povedal klasik - je tak dokonale az nudne :] osobne mi tam vadi strasne vela veci - moc velke, vobec ziaden zazitok z jazdy (toto je asi najvacsi problem), predrazene diely a musim jazdit s otvorenym oknom aby som pocul motor :D a kedze ide zima.. heh :]

inac je to super auto, so super vybavou a stylom - pre niekoho, kto hlada 7mu a pohodlie na 1. mieste (cize nie pre mna :()
bmw e60 550i indivindi '07
bmw e63 650i '07
EX bmw e66 750li indivindi '07
EX bmw e60 545i '04
EX vw passat 3,2 '06
EX bmw e60 520i '03
EX bmw e46 323i '99

zollo
Auto: E60 535d
Kraj: Banskobystrický

Streda, 23. Septembra 2015, 13:30

PAN BAAAAAca napísal:
ako by povedal klasik - je tak dokonale az nudne :] osobne mi tam vadi strasne vela veci - moc velke, vobec ziaden zazitok z jazdy (toto je asi najvacsi problem), predrazene diely a musim jazdit s otvorenym oknom aby som pocul motor :D a kedze ide zima.. heh :]

za mna palec hore, ze nemas problem to povedat na rovinu =D> ... iní by tu radsej vzdychali par dni nad dokonalym pozitkom z jazdy a potom .. sup sup na inzerciu :mrgreen:

Drac1k
Auto: tri
Kraj: Bratislavský

Streda, 23. Septembra 2015, 19:58

Neboj Mirec,urcite najdes nieco vhodnejsie pre teba ... :thumbup:
Obrázok
Môžem yebať tie vaše dymiace diesle s kruťákom jak kamión..
Novšie nie vždy musí znamenať lepšie..
e46 323i ex
e91 330xi N52
e92 335xi N54
g31 540ix B58

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 29. Septembra 2015, 08:49

Dalsi, co sa vyliecil zo sna, ze si moze dovolit sedmu? :mrgreen:
Co si cakal od 5metroveho auta s 8valcom? Ze to bude zazitok z jazdy ako na 1M a bude to po BA zrat 10l ???
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

ptz
Auto: E60 540i man

Utorok, 29. Septembra 2015, 08:50

v tomto pripade je to skor o tom, ze ci ho bavi alebo nebavi jazdit na 7me 8)

cptObvious

Utorok, 29. Septembra 2015, 08:57

ptz napísal:
v tomto pripade je to skor o tom, ze ci ho bavi alebo nebavi jazdit na 7me 8)

fakt?
Teraz neviem , ci by bol vacsi ulet kupit si auto a nemat na prevadzku alebo kupit auto a zistit, ze ma nebavi. Od toho su tu skusobne jazdy, stravenie vikendu s potencialnym autom.
Pretoze omnoho uveritelnejsie su tie naklady.

ptz
Auto: E60 540i man

Utorok, 29. Septembra 2015, 09:01

no ale v tomto pripade je to tak, ako pisem ja. bohuzial ked sa kupi auto bez vyskusania, moze sa stat, ze sa clovek netrafi do toho, co naozaj chce. plne chapem, ze jazdit na sedme je nudne, to som si uz odskusal. v sedme je lepsie sedet vzadu.

cptObvious

Utorok, 29. Septembra 2015, 09:04

ptz napísal:
no ale v tomto pripade je to tak, ako pisem ja. bohuzial ked sa kupi auto bez vyskusania, moze sa stat, ze sa clovek netrafi do toho, co naozaj chce. plne chapem, ze jazdit na sedme je nudne, to som si uz odskusal. v sedme je lepsie sedet vzadu.

Tieto masiny sa kupuju na vylietanych jazdcov, ktori vedia, ze chcu ticho klud a ziadny zazitok. Relax.
Ja som spekuloval od januara do septembra co kupit po F30, kedze som bol zo "zazitkov" unaveny. A sakra dobre som odjazdil vsetko, co mi zislo na um napriec segmentami.
Auta sa nekupuju jak rohliky s treskou. Jedine ze by bol clovek zberatelom , ktory ich kupuje do garaze a nepotrebuje ani EVC

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Utorok, 29. Septembra 2015, 09:29

co sa tu kona zase miestny zraz hejterov?
trafili ste nespravne vlakno

tuto chalan chcel povodne E60 M alebo 550i pripadne F10, lenze ziadna schopna na trhu nie je, tak po pol roku zobral z nudze cnost aspon s tym motorom a zistil ze mu to auto nesedi

cptObvious

Utorok, 29. Septembra 2015, 09:34

PeqpeK napísal:
co sa tu kona zase miestny zraz hejterov?
trafili ste nespravne vlakno

tuto chalan chcel povodne E60 M alebo 550i pripadne F10, lenze ziadna schopna na trhu nie je, tak po pol roku zobral z nudze cnost aspon s tym motorom a zistil ze mu to auto nesedi

bullshit jak remen. Chcem premotorovane auto, ktore funguje hlavne pri rovnej palbe na dialnici daleko za limitmi alebo ako kundolap na miestne meetingy smotanky niekde pri ikea parkovisku (M5) a nakoniec kupit vyse 2tonovu picovinu a divit sa , ze ani stipka zazitku tam nie je?

Peto24
Kraj: Prešovský

Utorok, 29. Septembra 2015, 11:31

chalani neberte si to osobne , ale kdekolvek pridem do temy vzdy sa tam zacne jeden z vas obuvat a hned sa druhy prida :thumbup:
nevravim ze nemate pravdu, ale zase netreba tu hned kazdeho presviedcat o vasej pravde silou mocou .

PAN BAAAAAca
Autor témy

Utorok, 29. Septembra 2015, 17:12

voMacK> ty mi chces kazat o spotrebe? TY? co sa donedavna nevozil na nicom vacsom ako 2.0d? :D zivil som 2.5, 3.2 aj 4.4, takze 4.8 neni nic nove..

cptObvious> to si sa teda musil fakt vyblazit na tej 320d :DD vies, niektori ludia zoberu na kupu auta celu rodinu, babku, deda, bratancov, spekuluju a kazdemu o tom rozpravaju mesiac a ini len peniaze do vacku a mechosa. Aspon vieme do ktorej skupiny patris ty ;)

Samozrejme na celej planete maju na kupu a servis 7mi len, zahadne sa vzdy spolu objavujuci, voMacK a cptObvious.. Navzajom palec do rici jaki ste dobri! :thumbup:

Tolko k tym dementnym komentarom vyssie. Samozrejme by som vedel reagovat viac na urovni, ale zda sa mi, ze si to ani jeden nezasluzite :]

Uz len dobra rada do zivota - existuju ludia, ktori su ini ako vy (niektori viac, niektori menej). Tym, ze sa k nim budete spravat neuctivo len na zakladate toho, tak si vela kamaratov neurobite. Dokonca sa Vam moze stat, ze Vas nebudu mat radi (niektori viac, niektori menej ;))!
bmw e63 650i '07
EX bmw e60 545i '04
EX vw passat 3,2 '06
EX bmw e60 520i '03
EX bmw e46 323i '99

PAN BAAAAAca
Autor témy

Utorok, 29. Septembra 2015, 17:14

marc.o napísal:
Ja pouzivam na kozu a interier dodo juice:
SmartCleaner - Odorless
DODO JUICE SUPERNATURAL LEATHER SEALANT
DODO JUICE Supernatural Leather Cleaner
su to vodicky, pachnu ako alpa, a cisti to kraasne, a koza je sucha no zaroven makka. Na pocit ako funglovka. V aute to pachne len par minut po umyti, potom sa to neutralizuje uplne.
Autoglym je mastny a leskly, uz ho pomaly vylucujem celkovo, pouzijem co mi ostalo sem tam, a potom uz len dodika. :-({|=

dal som na tvoje odporucanie a kupil som dnes to iste :] nemal som nic na ochranu a spolu to bolo vo fajnom sete :]
bmw e63 650i '07
EX bmw e60 545i '04
EX vw passat 3,2 '06
EX bmw e60 520i '03
EX bmw e46 323i '99

cptObvious

Utorok, 29. Septembra 2015, 20:26

PAN BAAAAAca napísal:
voMacK> ty mi chces kazat o spotrebe? TY? co sa donedavna nevozil na nicom vacsom ako 2.0d? :D zivil som 2.5, 3.2 aj 4.4, takze 4.8 neni nic nove..

cptObvious> to si sa teda musil fakt vyblazit na tej 320d :DD vies, niektori ludia zoberu na kupu auta celu rodinu, babku, deda, bratancov, spekuluju a kazdemu o tom rozpravaju mesiac a ini len peniaze do vacku a mechosa. Aspon vieme do ktorej skupiny patris ty ;)

Samozrejme na celej planete maju na kupu a servis 7mi len, zahadne sa vzdy spolu objavujuci, voMacK a cptObvious.. Navzajom palec do rici jaki ste dobri! :thumbup:

Tolko k tym dementnym komentarom vyssie. Samozrejme by som vedel reagovat viac na urovni, ale zda sa mi, ze si to ani jeden nezasluzite :]

Uz len dobra rada do zivota - existuju ludia, ktori su ini ako vy (niektori viac, niektori menej). Tym, ze sa k nim budete spravat neuctivo len na zakladate toho, tak si vela kamaratov neurobite. Dokonca sa Vam moze stat, ze Vas nebudu mat radi (niektori viac, niektori menej ;))!

Drahy pan baca. Nehraj prosim ta formu. Tvoj prispevok vyznel dost krcovito. Tvaris sa ako king, bla bla zivim velke motory, pritom akurat tak zivis holy kokot.
Rozdiel medzi nami je ten, ze ty si do vacku zoberies 5 korun a s "mechosom" (dopice aspon sa vyjadruj ako clovek) , kupujes rozjebane unavene veterany a potom lamentujes nad kluckou za 100eur a ja a mne podobni si kupime auto, ktore vieme uzivit a vieme, ze nam bude sediet (a.k.a. mame peniaze na prevadzku).
Cize ano, ja sa radim do skupiny ludi, co maju rozum.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných