... všetko o BMW ...
PAN BAAAAAca napísal:ako by povedal klasik - je tak dokonale az nudne :] osobne mi tam vadi strasne vela veci - moc velke, vobec ziaden zazitok z jazdy (toto je asi najvacsi problem), predrazene diely a musim jazdit s otvorenym oknom aby som pocul motora kedze ide zima.. heh :]
ptz napísal:v tomto pripade je to skor o tom, ze ci ho bavi alebo nebavi jazdit na 7me
ptz napísal:no ale v tomto pripade je to tak, ako pisem ja. bohuzial ked sa kupi auto bez vyskusania, moze sa stat, ze sa clovek netrafi do toho, co naozaj chce. plne chapem, ze jazdit na sedme je nudne, to som si uz odskusal. v sedme je lepsie sedet vzadu.
PeqpeK napísal:co sa tu kona zase miestny zraz hejterov?
trafili ste nespravne vlakno
tuto chalan chcel povodne E60 M alebo 550i pripadne F10, lenze ziadna schopna na trhu nie je, tak po pol roku zobral z nudze cnost aspon s tym motorom a zistil ze mu to auto nesedi
marc.o napísal:Ja pouzivam na kozu a interier dodo juice:
SmartCleaner - Odorless
DODO JUICE SUPERNATURAL LEATHER SEALANT
DODO JUICE Supernatural Leather Cleaner
su to vodicky, pachnu ako alpa, a cisti to kraasne, a koza je sucha no zaroven makka. Na pocit ako funglovka. V aute to pachne len par minut po umyti, potom sa to neutralizuje uplne.
Autoglym je mastny a leskly, uz ho pomaly vylucujem celkovo, pouzijem co mi ostalo sem tam, a potom uz len dodika.
PAN BAAAAAca napísal:voMacK> ty mi chces kazat o spotrebe? TY? co sa donedavna nevozil na nicom vacsom ako 2.0d?zivil som 2.5, 3.2 aj 4.4, takze 4.8 neni nic nove..
cptObvious> to si sa teda musil fakt vyblazit na tej 320dD vies, niektori ludia zoberu na kupu auta celu rodinu, babku, deda, bratancov, spekuluju a kazdemu o tom rozpravaju mesiac a ini len peniaze do vacku a mechosa. Aspon vieme do ktorej skupiny patris ty
![]()
Samozrejme na celej planete maju na kupu a servis 7mi len, zahadne sa vzdy spolu objavujuci, voMacK a cptObvious.. Navzajom palec do rici jaki ste dobri!![]()
Tolko k tym dementnym komentarom vyssie. Samozrejme by som vedel reagovat viac na urovni, ale zda sa mi, ze si to ani jeden nezasluzite :]
Uz len dobra rada do zivota - existuju ludia, ktori su ini ako vy (niektori viac, niektori menej). Tym, ze sa k nim budete spravat neuctivo len na zakladate toho, tak si vela kamaratov neurobite. Dokonca sa Vam moze stat, ze Vas nebudu mat radi (niektori viac, niektori menej)!