vdaka chlapci, dnes je historicky den! po tyzdni hladania som konecne objavil dostatocne velke miesto (teda, povodne to asi boli 2 miesta

) na pozdlzne parkovanie (foto), tak som to hned vyuzil na zapis do dennicka :]
foto dam tento vikend, co sa tyka pocitov:
JAZDA MESTO:
Zatial som mal tu cest vozitko soferovat len po meste a ako spominal LOKI je to dost zle.. velke auto a malo miesta hovori za vsetko (70% volnych parkovacich miest nieje dost velkych, nakupne centra a velke parkoviska su v pohode, co ma milo prekvapilo), nepomaha tomu ani chybajuce aktivne riadenie, ktore som mal na predchadzajucich 5kach. Na jazdu Po meste je to neskutocne nevhodne auto (aj ked ludia sa otacaju :]] - perfektny vzuk, ktory si vsak cez 2jite skla nevychutnam

), zvykol som po meste jazdit na tempomate, lenze adaptivny ma vzdy vybrzduje ked menim pruh, alebo niekto iny meni pruh :] treba si nabiehat ako s autobusom (oproti 5ke je o pol metra dlhsie) a ked si clovek mysli, ze uz je z krizovatky prec, tak este 1/3 auta zostava zostava v ulici, z ktorej vychadzal :] Zrychlenie je super, predsalen tabulkovych 0-100 za 5.9s je veeelmi pekne. SPotreba mi vychadza cosi pod 13 podlaa bc - co je na take auto vynikajuce. Tiez sa mi zda, ze ludia su akosi ohladuplnejsi k tomuto auticku :]
JAZDA MIMO MESTO:
Cez vikend ma konecne cakaju dlhsie presuny mimo mesta, tak potom pridam aj recenziu mimo. Pevne verim, ze to bude hooodne lepsie, lebo zatial som dost sklamany.
VYBAVA:
Na CA musim doriesit predne klucky, bud senzor, alebo kable - jadna komplet nova stoji nejakych 150e co je celkom mile prekvapenie. Cize zatial ziaden extraa uzitok

Vo webaste je v ovladaci asi umreta baterka, kedze majitel nepouzival. Co som pozeral, tak nova stoju 30e!!! Co je nemyle prekvapenie

Solf-close je pre mna asi jedna z naj veci :]
Nocne videnie - nepouzitelne..
L7 - kvalitne audio proste musi byt :]
Ventilovane sedacky asi vyskusam az o rok
Masaz by som vedel ozeliet
Adaptive drive - super vec, zatial stale na comforte. Ziadna potreba prepnut na sport, kedze auto cele ake je je na dynamicku jazdu veeeelmi nevhodne
Komfort pre ludi cestujucich vzadu je uzasny, asi najlepsia cast celeho auta! Sedel som tam len 2x, ale bol to lepsi pocit ako samotne soferovanie

CCC sa oproti 5ke ovlada uplne inac, takze zvykame si :]
Individual prvky ako je obsita palubovka, farba interieru, listy a volant vyzeraju vyborne. Ako som spominal, auto ako take vyzera vynikajuco!(foto budu cez vikend

)
OKOLIE:
vsetkym sa velmi paci zvonku, z vnutra, aj zvezenie. Este som nemal jedinu negativnu reakciu - na spotrebu si uz kazdy po tych motorizaciach co som mal zvykol a nekomentuje :]
Predpokladam, ze v pondelok to dam dokopy a spravim full recenziu aj s fotkami. Teste sa! :]