... všetko o BMW ...

objednal jsem origo poklice alespoň na ty plechy
 objednal jsem origo poklice alespoň na ty plechy  zvedl jsem to snad výš než na M-packetu a dal na SOFT. Podvozek bomba! Fotku dám třeba s poklicema až raději, ty dnes příjdou
 zvedl jsem to snad výš než na M-packetu a dal na SOFT. Podvozek bomba! Fotku dám třeba s poklicema až raději, ty dnes příjdou 

ještě pár týdnů odjezdím, zkouším dořešit právní kroky, jelikož máme nový zákon ohledně přepisu aut, takže mám 3měsíce na to, abych to auto na sebe přepsal, jinak už ho nikdo pak nepřihlásí a může mi zůstat jako okrasa na zahradě
 ještě pár týdnů odjezdím, zkouším dořešit právní kroky, jelikož máme nový zákon ohledně přepisu aut, takže mám 3měsíce na to, abych to auto na sebe přepsal, jinak už ho nikdo pak nepřihlásí a může mi zůstat jako okrasa na zahradě 

v VWGIV jsem nevydržel jezdit ani rok
 v VWGIV jsem nevydržel jezdit ani rok 

Včera, kdy byl poslední den na registraci aut v polopřevodu jsem auto úspěšně přihlásil na sebe, dávali si celkem na čas! :-/ Kdybych auto nepřihlásil včera, už by bylo na díly, nesmělo by na cestu, jelikož by jej vymazali z evidence vozidel.
 Včera, kdy byl poslední den na registraci aut v polopřevodu jsem auto úspěšně přihlásil na sebe, dávali si celkem na čas! :-/ Kdybych auto nepřihlásil včera, už by bylo na díly, nesmělo by na cestu, jelikož by jej vymazali z evidence vozidel. sranda co? Ani ne!
 sranda co? Ani ne! 

což sem mohl mít slušnou e91 330i, ale co už no, teď jdu šetřit dál!
 což sem mohl mít slušnou e91 330i, ale co už no, teď jdu šetřit dál!](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) Bazar sa z toho teda dobre vyzul, parchanti...
 Bazar sa z toho teda dobre vyzul, parchanti... 

po pár dalších startech a jízdě se mi v autě zdá že motor fakt vůbec neslyším ani když mu šlapu, na místě dá se říct pořád stejný zvuk, ale při jízdě mi připadá tišší, zvýšení výkonu zatím nepozoruji, ale dneska udělám 450km + zítra 450km zpátky domů, tak budu asi vědět víc jestli je něco jinak.
 po pár dalších startech a jízdě se mi v autě zdá že motor fakt vůbec neslyším ani když mu šlapu, na místě dá se říct pořád stejný zvuk, ale při jízdě mi připadá tišší, zvýšení výkonu zatím nepozoruji, ale dneska udělám 450km + zítra 450km zpátky domů, tak budu asi vědět víc jestli je něco jinak. takže od pondělí každý den po práci do večera 1kolo, včera hotovo. Fólii jsem chtěl jinou, víc do hnědo-bronzova a světlejší, ale nikde v EU nebylo možné ji sehnat, ostatní výrobci nic podobného neměli tak jsem vzal tuto na kterou jsem taky týden čekal kvůli nedostupnosti :-/ Ale jo na slunku dobrá, ve tmě dost tmavá, ale tak přežiju to
 takže od pondělí každý den po práci do večera 1kolo, včera hotovo. Fólii jsem chtěl jinou, víc do hnědo-bronzova a světlejší, ale nikde v EU nebylo možné ji sehnat, ostatní výrobci nic podobného neměli tak jsem vzal tuto na kterou jsem taky týden čekal kvůli nedostupnosti :-/ Ale jo na slunku dobrá, ve tmě dost tmavá, ale tak přežiju to  Fotky nejsou moc reálné.
 Fotky nejsou moc reálné. To dokáže NASRAT!! tak sem tlumiče vzadu otočil +10kroků na HARD v tuhosti
 To dokáže NASRAT!! tak sem tlumiče vzadu otočil +10kroků na HARD v tuhosti 

Chtěl jsem fólii :)
 Chtěl jsem fólii :) 
											 v takovém tom zrychlení při předjíždění na 4ku/5ku ze 100 na 130 a tak, jinak jako na dálnici v Německu
 v takovém tom zrychlení při předjíždění na 4ku/5ku ze 100 na 130 a tak, jinak jako na dálnici v Německu  6ka ve 160 táhne hodně pěkně na 180++
 6ka ve 160 táhne hodně pěkně na 180++

Tak to díky, to ti pošlu větší rozlišení jestli chceš
 Tak to díky, to ti pošlu větší rozlišení jestli chceš