... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Jamikadze
Kraj: Prešovský

Re: E70 X5 + Non-BMW + BMW M3 story

Pondelok, 30. Marca 2015, 17:06

Jamikadze napísal:

Ze fynalna cena smejdoch,kryve,odrete a zvarany jeden disk o nicom takom som nevedel!! vsetku nasu konverzaciu v sms mam ulozenu cize nemam problem ukazat ,ze o nicom takom si ani nenaznacil! A tresne oznamenie?!!! Keby,ze take mam urobit ver,ze dojdem osobne,by si aj tu cestu preplatil.Len si dobre vedel,ze sa ponahlam a odchadzam!!!Keby,ze posles na dobierku tak kurva ani neprevezmem iba nakuknem! Velmi dobre si vedel co robis!! A ze mi vratis plnu sumu???? nebud smiesny!! Prikladam co si mi odpisal nato!!!MAm aj spravi kde si pisal,ze si ich za Picu kupil tak neroz zo mna blazna.Ale uz je to jedno,tebe sa to vrati! Je Tazko si vytvorit dobre meno,ale rychlo ho vies stratit!

Fotka ze disky su OK ))))) Kludne aj video hodim co som ti posielal ake kryve)) teraz mas to cierne na bielom.nech vidia klubaci aky si odkazany ci neodkazany na 410 eur
Prílohy
IMG_2580.jpg

cptObvious

Pondelok, 30. Marca 2015, 18:30

Ako...dodo...nic mi do tvojich obchodov nie je, ale ak hentie disky oznacujes za "ok"... Nechcem vidiet v akom stave su " ok" auta, ktore tu obcas smelinarcis...
Vlastne za tou 335d som raz isiel a dymila ako napycovana Octavia TDI... :thumbup:

dodoIPD
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 30. Marca 2015, 18:38

Tie disky si mal odfotene kazdy jeden, a rozhodoval si sa podla toho.
Za krive disky si bol odskodneny, ja som sa k tomu postavil ako chlap, nepotrebujem si vylievat na internete svoje stavy.
Hovorim ti posledny krat, ze sa mi tu nevyhrazaj, ok? Myslim ze som k tebe slusny, tak bud aj ty.

cptObvious napísal:
Ako...dodo...nic mi do tvojich obchodov nie je, ale ak hentie disky oznacujes za "ok"... Nechcem vidiet v akom stave su " ok" auta, ktore tu obcas smelinarcis...
Vlastne za tou 335d som raz isiel a dymila ako napycovana Octavia TDI... :thumbup:

Oznacujem tie disky za ok, primerane k predajnej cene. Ak by som ich predaval za 800 eur a su taketo, tak nato nic nepoviem a hlavne ich nepredavam.

Jamikadze

Pondelok, 30. Marca 2015, 18:47

dodoIPD napísal:
Tie disky si mal odfotene kazdy jeden, a rozhodoval si sa podla toho.
Za krive disky si bol odskodneny, ja som sa k tomu postavil ako chlap, nepotrebujem si vylievat na internete svoje stavy.
Hovorim ti posledny krat, ze sa mi tu nevyhrazaj, ok? Myslim ze som k tebe slusny, tak bud aj ty.

Oznacujem tie disky za ok, primerane k predajnej cene. Ak by som ich predaval za 800 eur a su taketo, tak nato nic nepoviem a hlavne ich nepredavam.

Si series do huby!!!! Ze detailne foto!!! Sa hambi!!! Aspon ludia vidia co si zas!! Prikladam jeho 3x foto kde kurva ani nevidno jeden zarez od obruvnika!!! Teraz uz asi nebudes mat co povedat!!! Dôkazi ukazuju kto ma pravdu! Polozte si otazku keby ze take disky kupite??? Odskodnenie 30€)) ok uz stacilo ludia uz to vedia! Ci ti to za tu Hambu stalo! Iny obrazok ako skutocnost!
Prílohy
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Užívateľov profilový obrázok
kybelvody
Auto: E30
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 30. Marca 2015, 18:52

Jamikadze napísal:
Si series do huby!!!! Ze detailne foto!!! Sa hambi!!! Aspon ludia vidia co si zas!! Prikladam jeho 3x foto kde kurva ani nevidno jeden zarez od obruvnika!!! Teraz uz asi nebudes mat co povedat!!! Dôkazi ukazuju kto ma pravdu! Polozte si otazku keby ze take disky kupite??? Odskodnenie 30€)) ok uz stacilo ludia uz to vedia! Ci ti to za tu Hambu stalo! Iny obrazok ako skutocnost!

Máš aj štvrtú foto ?
404 - not found

Jamikadze

Pondelok, 30. Marca 2015, 18:54

kybelvody napísal:

Máš aj štvrtú foto ?

Aku 4?!! 4 nemam!!! Len to!!mam pocit,ze fotil ten jeden normalny ktory aj tak krivy bol!

Maco
Auto: visavytena pajta

Pondelok, 30. Marca 2015, 18:56

To su len dva disky odfotene.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Jamikadze

Pondelok, 30. Marca 2015, 18:57

Takto my to poslal! Tu je dokaz!
Prílohy
image.jpg

ROKI49
Auto: G20 330i

Pondelok, 30. Marca 2015, 18:59

mna skor zaujima, preco je v jednom prispevku, ze vratim ti plnu sumu a v smske je ze stiahnem ti 20% za preskladnenie.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

kybelvody
Auto: E30
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:00

Aha.. písal, že si mal fotky všetkých 4, preto mi tam jedna akosi chýbala ;)
404 - not found

miso_525d
Auto: SOBI 20

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:02

Jamikadze ver mi ze niesi prvy, ktory sa na DodaIPD stazuje.

dodoIPD
Autor témy
Auto: BMW

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:09

miso_525d napísal:
Jamikadze ver mi ze niesi prvy, ktory sa na DodaIPD stazuje.

Kto este napriklad? To by som bol velmi zvedavy.
Som tu na klube uz 7 rokov. Neviem o tom ze by somnou mal niekto problem akykolvek ohladom predaja cohokolvek.

Jamikadze

Ak si s tym mal problem tak si mi mal napisat prosim posli mi foto odfotene z 5cm, popripade si pre ne prist osobne.
Ponukol som ti vyrovnanie tych diskov zadarmo, len aby si ich kumne dopravil.
Dalsia vec je, ze som ti napisal preco mas len 3 fotky, nespomenul si ani jeden krat ze ti to vadi, nechapem preco sem davas len spravy ktore sa ti hodia, a neukazes celu pravdu.
Je to trochu hlupe.

Co sa tyka 20%, je to bezna vec, moj cas je drahy a nemam ho urceny na vozenie sa po meste a nosenie diskov ludom, ktory dostali zlavu na to, aby si ich vyzdvihli.
Naposledy upravil/-a dodoIPD v Pondelok, 30. Marca 2015, 19:14, upravené celkom 1 krát.

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:12

Ja som od doda ties kupil disky a posledny krat. Nebudem to tu rozoberat ale ani som ich nereklamoval, len moja skusenost.

miso_525d
Auto: SOBI 20

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:14

DODO IPD -

no len to tu chvilku nechajme, uvidime kto sa vsetko prihlasi...len aby si nebol sklamany potom chlapec moj. z hanby budes mat kabat.

germancars

Pondelok, 30. Marca 2015, 19:15

a co by ste chceli kupit od cloveka, ktory kazde auto ktore kupi - tak zavesi na net s cenou o X tisic vacsou a potom akoze zlavuje a pise do inzeraty sracky, ze dialnicna znamka a pol nadrze zdarma. no bodaj by nie ked za tieto dve veci zaplatite dokopy niekolko tisic :lol: :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 9 neregistrovaných