... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: E60 poradit nejaku z tychto.

Sobota, 7. Marca 2015, 14:45

banned napísal:
Preto je vyssia pravdepodovnost, ze auto, ktore ma 50.000mil nebude tak skoro treba riesit turbo, vstreky a podobne... Napojim sa na E60 s takou uni diag, ci len bmw scanner tam pojde?

pojde aj uni, len toho asi nezisti tak vela ako bmw shit...kazdopadne zaznamenane genericke trouble kody by urcite mala vycitat
a na face treba rychlejsi prenos no vacsina multidiag to zvlada

banned
Autor témy

Sobota, 7. Marca 2015, 15:07

BMW scanner som objednal iba vcera, a auto uz chce kupit, tak to skusim prejst touto uni picovinu, no uvidime, kazdopadne akalkolvek banalita je dovod na stiahnutie z ceny, ja som zvedavy hlavne na zaznamy STK, tie kilometre...
banned... ...connecting people :)

banned
Autor témy

Nedeľa, 8. Marca 2015, 16:32

Tak sme kupili tu s 50.000milami. Tyvl vazne za tie love, auto jak nove, doslova, zvonka bez skrabancov, zvnutra bez naznaku pouzivania, mile original, overene cez STK. Jazdila zena, ktora ma teraz 2014 520d biturbo kombi, jej muz ma najnovsiu x5 biturbo d a do roboty 640d gc + cez tento tyzden dostane na dva dni na test drive tu limuzinu lexus neviem ake oznacenie 600h :D Ze ked sa mu zapaci, tak ho kupi, gadzovci strasne strasne moc za vodou, od kazdej kktinky na aute doklad, hadam aj ked ziarovku menil.

Jedine co je tak - xenony su dorabane, su tam hidky a nema samo regulaciu, ale tuto to stejne nikto neriesi, a svieti to normalne, bo je tam cocka. Motoricky vsetko ok, diagnostika vyhodila c0700 co je vaha vzduchu, ale zapamatanu chybu, ktora mi tou shit diagnostikou nesla zmazat, takze pri najhorsom nova vaha vzduchu. Automat taktiez v pohode, naprava, akurat to nema rezervu, bo skurvene RFT, som poradil majitelovi jak ich zjazdi, nech kupi klasicke pneu a rezervu do kufra - typek ma piaty elektron rovnaky k autu. Fakt sme vystihli, jak sme prisli chceli dalsi dvaja kupci prist a dalsich 20 volalo :D Pre typka, co je jeho auto prve tu v anglicku kupa roka. Plus gadzo povedal, ze ked dva tyzdne pojazdi, a nebude sa mu pacit, vrati mu prachy :D :D

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Nedeľa, 8. Marca 2015, 21:05

si vychytaaal :)

ps: ta vaha vzduchu nemusi byt vaha vzduchu, moze to byt aj egr, zalezi od hlasky...ale to je jedno ak je to len sporadicka :) neni to dealbreaker...

tak hodne stastnych mil fesakovi :thumbup:

banned
Autor témy

Nedeľa, 8. Marca 2015, 23:30

Uvidime co povi bmw scanner, tato uni picovina vyhodila iba kod, ale len tak zbezne som to dal do googla, ze vaha vzduchu, uvidime... Fakt za ten penaz, lepsie by nekupil nic.. Vyfuk cistucky uplne, takze DPF funguje v poho zatial, servis na exhaust bol o 19.000mil, tak uvidime. PS: poistka na to bawo 1300 libier rocne (to je este slusna cena) :D

EDiT: byvaly majitel ukazoval blocky od tankovania, od VSETKEHO tankovania (asi daval do nakladov), tankovane LEN shell v power racing :D

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 9. Marca 2015, 00:09

Keby mal každý take konkrétne otázky, hneď by bol svet krajsi, toto by sa mohlo uložiť ako návod pre nových členov s ich kokotskimi otázkami, čo sa po adekvátnej odpovedí urazia
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných