Tak sme kupili tu s 50.000milami. Tyvl vazne za tie love, auto jak nove, doslova, zvonka bez skrabancov, zvnutra bez naznaku pouzivania, mile original, overene cez STK. Jazdila zena, ktora ma teraz 2014 520d biturbo kombi, jej muz ma najnovsiu x5 biturbo d a do roboty 640d gc + cez tento tyzden dostane na dva dni na test drive tu limuzinu lexus neviem ake oznacenie 600h

Ze ked sa mu zapaci, tak ho kupi, gadzovci strasne strasne moc za vodou, od kazdej kktinky na aute doklad, hadam aj ked ziarovku menil.
Jedine co je tak - xenony su dorabane, su tam hidky a nema samo regulaciu, ale tuto to stejne nikto neriesi, a svieti to normalne, bo je tam cocka. Motoricky vsetko ok, diagnostika vyhodila c0700 co je vaha vzduchu, ale zapamatanu chybu, ktora mi tou shit diagnostikou nesla zmazat, takze pri najhorsom nova vaha vzduchu. Automat taktiez v pohode, naprava, akurat to nema rezervu, bo skurvene RFT, som poradil majitelovi jak ich zjazdi, nech kupi klasicke pneu a rezervu do kufra - typek ma piaty elektron rovnaky k autu. Fakt sme vystihli, jak sme prisli chceli dalsi dvaja kupci prist a dalsich 20 volalo

Pre typka, co je jeho auto prve tu v anglicku kupa roka. Plus gadzo povedal, ze ked dva tyzdne pojazdi, a nebude sa mu pacit, vrati mu prachy