Ďakujem, koncovky majú 10,5 cm a aj keď to vyzerá dosť veľké sadlo to to difúzora ako uliate, je upravený koncový tlmič a nahodené nové koncovky.
V podstate sa zhodil výfuk, otvorili sa koncové tlmiče. V jednom bola perforovaná trubka, ktorá sa nahradila plnou. V druhom tlmiči bol ešte schovaný druhý, menší tlmič, ktorý sa vyrezal a nahradil sa plnou trubkou. Všetko sa pekne zavarilo. Odstavila sa klapka v ľavom tlmiči, ktorá sa spúštala podtlakom ale pre istotu sa zavarila. Ako posledné sa nahodili nové koncovky, ktoré vyzerajú fakt dobre

Ja som chcel aby boli ešte viac schované v nárazníku a netrčali ako na fúriku. Inak celkom nevýhoda pri výfuku 35i je, že sa musí zhodiť celý až od zvodov. Naríklad M3 to má riešené tak, že sa dá odmontovať len zadný tlmič.
Výfuk ma omnoho krajší, ostrejší zvuk ale pri nízkych otáčkach to vôbec nie je otravné. Keď sa motor zohreje a podradí sa na nižší stupeň, tak si krásne bubloce. Mali by sa čoskoro nahodiť aj zvody a potom to už bude naozaj zaujímavé.