... všetko o BMW ...
 aj ja akurat cakam donasku letnych, moj vyber padol na Nokian Zline, ked ze su hodnotene ako TOP UHP gumy...necham sa prekvapit ako sa budu spravat
  aj ja akurat cakam donasku letnych, moj vyber padol na Nokian Zline, ked ze su hodnotene ako TOP UHP gumy...necham sa prekvapit ako sa budu spravatSlavino napísal:chvalim vyber kolies, super!aj ja akurat cakam donasku letnych, moj vyber padol na Nokian Zline, ked ze su hodnotene ako TOP UHP gumy...necham sa prekvapit ako sa budu spravat
 ale pri beznom jazdeni aj za mokra uplne skvele
 ale pri beznom jazdeni aj za mokra uplne skvele  

runder napísal:disky super ale 19 by pasovali viac Miloš
 si sa mohol inspirovat od majitela tvojho ex auta...330i ktory tam zadelil pekne netuctove 19tky
   si sa mohol inspirovat od majitela tvojho ex auta...330i ktory tam zadelil pekne netuctove 19tky 
											 R19 su sice opticky krajšie, ale zase auto využíváš ako daily-car, tak to bude určite lepšie. Ono hlavne pri znižovaní x-drive e92 je výber možností značne obmedzený.
  R19 su sice opticky krajšie, ale zase auto využíváš ako daily-car, tak to bude určite lepšie. Ono hlavne pri znižovaní x-drive e92 je výber možností značne obmedzený.

Brat a sestra
 Brat a sestra