... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
vizark napísal:Čo sa týka jazdy... Máloktorý majiteľ xdrivu to tuší, ale jeho auto je až po zásah elektroniky viacmenej zadokolka.
ice.blade napísal:asc+t je system ktory ti vyhodnoti len pocet otaciek na kolese a pribrzdi "nadlahcovane"... je autu jedno ci ides rovno alebo do zakruty... dsc reaguje podla natocenia volantu cize ta viac "drzi" ASC ta pusti kludne aj pol otacky auta kym zasiahne... dsc v momente pusta plyn a prbrzda koleso
VladoRK napísal:Po včerajšom zážitku sa snehu nebojím.
jurkyLE napísal:ty sa nebojis, aler ja sa bojim stretnut ta niekde v zakrute, aby si do mna nerachol a nezabil mi decka v aute![]()
za tie gumy by si mal dostat dve tri po hube a mali by ti zobrat technicak, to su gumy na santenie na letisko a nie na cestu, ohrozujes seba a hlavne ostatnych ucastnikov cestnej premavky a ver mi ze to vôbec nei je frajerina ze si vysiel na ten kopcek, ja by ta bil jak hada
VladoRK napísal:
Neboj nič, gumy sú už nové len som mal mesiac auto v servise a nestihol som ich vymeniť a toto bol len "test". Nie som ani vrah a ani samovrah, že by som jazdil na takých gumách!