... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:no chlapi, tak ma zacinate motat na tych auto+lpg..![]()
![]()
a do akeho motora vam to robili? ci vedia aj N62B48..
Driver67 napísal:
mám v tomto motore prins
EBOLA napísal:poliaci maju mozno povest smelinarov ale co som cital, tak LPG robit vedia
co sa tyka tratariny tak riadiacka dokaxe plne nahradit riadiacku motora. dokonca ked som mal problem s tym vstrekom tak RJ lpg vypla aj benzinovy vstrek v RJ motora. no co sa tyka vstrekovacov a rampy tak to podla vsetkeho ide dolu vodou. technik mi povedal, ze to je problem pri jednom vstreku z 30. je to sice iba cca 4% ale aj tak.
cena ziadnej prestavby nieje nic strasne kedze vlezies do 1750e. ovsem rataj este par drobnosti... napr 30e za skryte tankovanie (v ziadnom pripade si nedaj tankovanie do naraznika), redukcia, a urcite si kup opravnu sadu. v legas auto som ju kupil za 49e, je tam jedna napln na koleso a uplne perfektny kompresor ktory som vyuzil aj v HR, nemusel som fukat jak debil nafukovacky
pri nasej spotrebe rataj s tym, ze sa ti investycia vrati do roka. mne sa vratila za 10 mesiacov
ptz napísal:gastech je ten horsi
apropo polsko: poliaci su v LPG majstri, vacsina znaciek je z tade, aj technologii. a potom este taliani
Fuxxo napísal:nemam ani priestor na rezervu v kufri