... všetko o BMW ...
heroe napísal:Práve ty Janko by si mal vedieťindícia: pootvorená kapota
johnny808 napísal:Tak s tou váhou som teda zvedavý, či bude mať vplyv
fritolko napísal:Bol som tam :) Aj som ťa videl a že ťa idem pozdraviť ale bolo to počas slalomu keď ste mali autá odstavené. Som šiel za tebou ale si sa akosi pobral iným smeromA potom som ťa už nevidel, a po daždi som šiel viac menej aj tak domov.
noro535i napísal:Nebudem sa tu z nikym hadat len ti poviem že kruzky sa skoro na žiadnom Bmw motore nemusia meniť pokiaľ sa nestalo ze by praskkly pri bombach tým nemyslím atmosferickych bombach,gufera ventilou zvyknu časom sa povolit lebo je to predsa len gumicka a tadiaľ ti tečie olej do valca napíš mi ako sa ti správa auto pri starte aký dym ti ide z vyfuku na studeno na neutrálne môžeš zatocit aj do 5000 nechcem počuť zas tie odborníčka reci to si kde videl niesom kooot viem čo sa môže čo nie,motor trpí pod zatazou čiže keby tomu dáš v zábere kolies.keby mas v pici kruzky počas celej jazdy ti bude dymet na modro;) výkon vo vyskach nikde...ale ako chceš daj to prekruzkovat a priprav si pár peňazí takto keď tak ti hlavu urobia za menej samozrejme ten kto má pripravky
heroe napísal:Tak ju ideš meniť hej???
johnny808 napísal:Najskôr chybné zadné lambda sondy v utorok, a keď ani to nepomôže tak asi áno
heroe napísal:Prosim ta janko zadne lambdy nemen, co si? Ved ja ich tam ani nemam, kamos tiez nie. Tie lambdy su tam len na to aby ti povedali ze mas v pici katalyzator. Ja som ich vybral a nic nikde nesvieti a to mam EU3 a kamos EU4........ V mmracingu ti ich na poziadanie vypnu a povedia ti to iste co ja.
Vazne Janko, s miesanim paliva nemaju absolutne nic spolocne, vlastne s behom motora ako takym vobec nic. Fakt su tam len na to aby ti kontrolovali ci neni dojegabany katalyzator.