... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
neowell napísal:myslis v loziskach ?tiem mam uz objednane v sobotu ich vymenim..
paul napísal:stocit tie kotuce neni zly napad ale ked uz bude tenky tak to radsej kupim nove no nie?Nielen samotne loziska...
Komplet naboj s loziskom treba menit. Inac to ani nechodi zabalene. Preto je to aj take drahe.
A potom by som este aj dal odborne stocit na sustruhu kotuce a budes mat totalny pokoj...!!!!!!!!!!!!!
Uvidis.
Mimo napísal:ok v sobotu to pozriem a dam vediet. a podla vas tie brembo kotuce co su za 2500sk su v pohode?alebo je to shit?:roll: ja by som tiež kúpil radšej nové. neveril by som moc sústruhu. už to nebude ono podla mňa. ale radšej si naprv zisti či to je fakt kvôli brzdámkeď sú disky OK netreba ich meniť
bawor napísal:no nieco na tom bude my v robote rovname pomocou zahrievania a to tak ze material sa na urcitom mieste nahreje na urcitu teplotu a pri ochladzovani sa meni krystalicka mriezka kovu a stahuje sa ....vies co myslim?ono problem by nebol v tom ci verit alebo neverit sustruhu, ten to stoci tak ze to bude rovne, ale problem je v tom ze tie kotuce ktore su krive niesu krive od toho ze by sa opotrebovali niekde viac a niekde menej, ale v tom ze tie kotuce su zdeformovane axialne ( nemam na mysli tie drazky po obvode) a ked ich osustruzis tak niekde bude mat material trecej plochy vacsiu a niekde mensiu hrubku...........takze su relativne rovne ale iba na povrchu
lajo napísal:počuj akolesa si dal vyvažit?Ja som vymenil kotúče, platničky, tlmiče, ramená sú repasované, klby všetky ok a stále trase. Dneska mi menia náboj, tak potom hodím sem, čo to spravilo