... všetko o BMW ...
roman.limit napísal:Tak som to nahodil a super nič netrasie vibrovanie volantu žiadne treba ich ešte zajazdiť nech sadnú a na to že su vrtane nie su hlučne spokojnosť
BranoMW napísal:Je skutocne pravda ze ked si nahodim keramicke brzdove dosticky tak mi to nebude zaciernovat disky (alebo len minimalne)? Mne osobne tie spinave cierne disky dost lezu na nervy a po vycisteni po par stovkach km su zas cierne a ked teraz riesim brzdy na autach tak zvazujem keramicke dosticky na F10 (aj ked tam mam este dost dobre dosticky na par 10 tis km). Ake mate skusenosti s keramikou vs normal?
BranoMW napísal:Super, dik za pozitivne responsy ohladom keramiky. Takze asi do toho pojdem. BTW ked chcem menit len dosticky zvladnem to aj sam? (nikdy som to nerobil, sice raz som sa v brzdach hrabal... pred 20timi rokmi ked sa mi na Zigulke zablokovali v Mnichove brzdy pri -10 stupnovom mraze)?
Pri vymene staci vymenit dosticky ci aj dajake cidla ci co? Treba na to specialne nacinie? Je niekde postup? DYI.
Slavino napísal:
myslim ze to zvladnes aj sam,nie je to ziadna veda,treba len brzdovy piestik zatlacit spat aby sa ti zmestili nove dosticky a vymnil by som samozrejme aj senzor opotrebenia,potom vyresetoval v iDrive...ja som to sice tiez este nerobil na bmw,mam na to servisaka,ale myslim ze youtube ti pomoze....
Igmaus napísal:Ja teraz idem riesit len vymenu zadnych platniciek na orginal kotuce ktore su na aute z vyroby som rozhodnuty idem EBC redstuff. O nejakych 30 000 km budem riesit vymenu prednych a asi aj kotucov zatial som rozhodnuty pre platne EBC redstuff a kotuce EBC High carbon. Bude to dobra kombinacia? Ide mi o to aby sa tie kotuce nepokrutili...