... všetko o BMW ...
Mi_t_is napísal:podľa mna je jedno či TRW, Textar, Ate, zimmerman, brembo, ferodo v tomto nie je takmer žiadny rozdiel, je to len o sympatiach.
bramborak napísal:chlapi, ja mam TRW kotuce, bosch platnicky, menene 6000km dozadu, zabehol som ich s citom, brzdilo to velmi dobre, nepiskalo vobec, brzdovy pedal bol pekne citlivý, po vcerajsej jazde, mierne svižnej, ostal len smrad, a kotuce zvlnené, a pedál = pri stlaceni o cca 3cm nic nebrzdi, musim az silnejsie stlaciť, a trasie volantom (nie vela ale dost) a aj to zase hučí pri brzdeni, ja uz neviem co kupit fakt. nebolo to brzdenie zo 150-200 na nulu prudko.tak nechapem, su to 325mm vetrane kotuce,tak by to malo cosi vydrzat
![]()
![]()
mozno bola asi tá chyba, ze som nasiel po Polsky nálepku s čiarovym kodom na krabici zo spodu...
uz mam druhe brzdy pocas 35 000km.
Mi_t_is napísal:podľa mna je jedno či TRW, Textar, Ate, zimmerman, brembo, ferodo v tomto nie je takmer žiadny rozdiel, je to len o sympatiach.
gtit napísal:Takze riesenie vymenit brzdove kotuce s platnickami na prednej naprave.
SurrendeR napísal:kup TRW a nebudes sa strachovat ci su polske alebo nie.. proste budu a si si na 100% isty![]()
ak nemas menene este , tak TRW mas aj origo v e61 ..
gtit napísal:Ahojte, ked brzdim tak mi trasie s volantom.