... všetko o BMW ...

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) Nehovorím že facelift niesu pekné ale 569€ za H7 Helly sa mi veru dávať nechce, a jazdenky z bazošu su poväčšinou xenóny. Mne sa lubi tento origoš kukuč, svetlá s jantarovými smerovkami pekne vyniknú
 Nehovorím že facelift niesu pekné ale 569€ za H7 Helly sa mi veru dávať nechce, a jazdenky z bazošu su poväčšinou xenóny. Mne sa lubi tento origoš kukuč, svetlá s jantarovými smerovkami pekne vyniknú   Inak nárazník sadol bez komplikácií ? Spodný kryt motora a podblatníky si nemenil ? Sa mi vidí že na predfaceliftoch nepasujú a treba ich vymeniť. Ešte zadný M, odtrhovú lištu a paráda
 Inak nárazník sadol bez komplikácií ? Spodný kryt motora a podblatníky si nemenil ? Sa mi vidí že na predfaceliftoch nepasujú a treba ich vymeniť. Ešte zadný M, odtrhovú lištu a paráda  

varvatos napísal:Ja by som tam nehal origo predface lampy. Ja mam tiež predface, tiež rozmýšlam nad M narazníkom ale svetlá určite nehám. Pekne ladí špára kapoty so smerovkou, a navyše sa vytrácaju pomaly ale isto predface modely s origo svetlami a stále viac vídam dobastlené predface s kadejakými faceliftovými Depo lampami.Nehovorím že facelift niesu pekné ale 569€ za H7 Helly sa mi veru dávať nechce, a jazdenky z bazošu su poväčšinou xenóny. Mne sa lubi tento origoš kukuč, svetlá s jantarovými smerovkami pekne vyniknú
Inak nárazník sadol bez komplikácií ? Spodný kryt motora a podblatníky si nemenil ? Sa mi vidí že na predfaceliftoch nepasujú a treba ich vymeniť. Ešte zadný M, odtrhovú lištu a paráda
 a obzvlšt pri tejto farbe trošku oživenie
 a obzvlšt pri tejto farbe trošku oživenie   ale aj tak pozrite čo dostala 5-ka pod stromček
 ale aj tak pozrite čo dostala 5-ka pod stromček   dostala sa mi pod ruku taka ponuka tak som zobral facelift depo svetla už som stihol aj jedno rozobrat a preleštiť na druhe sa ešte len chystám
 dostala sa mi pod ruku taka ponuka tak som zobral facelift depo svetla už som stihol aj jedno rozobrat a preleštiť na druhe sa ešte len chystám    ale stále neviem či pôjdu na auto
  ale stále neviem či pôjdu na auto   čo vy nato ?
  čo vy nato ? 
											 + pridám fotku zadný m-paket v štádiu riešenia
 + pridám fotku zadný m-paket v štádiu riešenia   musím ho dat už nastriekat
 musím ho dat už nastriekat  

pridam niejake fotky z inzeratu
 pridam niejake fotky z inzeratu  

začal som pozerať auta na AB na bazosi ani naznak nič pekne sam vrak tak som začal pozerať auta aj v čechach ... našiel som tuto e46 stav auta veľmi slušny tak nebolo očom hneď som ju zobral
  začal som pozerať auta na AB na bazosi ani naznak nič pekne sam vrak tak som začal pozerať auta aj v čechach ... našiel som tuto e46 stav auta veľmi slušny tak nebolo očom hneď som ju zobral   tak zatiaľ niečo v skratke o aute takže je to 330d 135kw 5 stupňovy manuál výbava v celku slušná výpis vybaví pridám neskor
  tak zatiaľ niečo v skratke o aute takže je to 330d 135kw 5 stupňovy manuál výbava v celku slušná výpis vybaví pridám neskor   zatiaľ len tak jedna foto na rýchlo z rana momentálne je veľmi malo času ale cez víkend by som chcel auto umyt potom pridám niejake fotky
  zatiaľ len tak jedna foto na rýchlo z rana momentálne je veľmi malo času ale cez víkend by som chcel auto umyt potom pridám niejake fotky  

Fuxxo napísal:v cechach? sa ti to oplatilo s tou danou?
 ale nekupoval som to koli tomu aby ma to vyšlo lacnejšie ale za mesiac som nenašiel na sk nič v normálnom stave a v normálnej výbave takže asi tak
  ale nekupoval som to koli tomu aby ma to vyšlo lacnejšie ale za mesiac som nenašiel na sk nič v normálnom stave a v normálnej výbave takže asi tak   ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 
   ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

Fuxxo napísal:no to ti verim s tymi 330d to nebola slava ani ked som ja kupoval.. ale to je potom dost velky rozdiel cenovy, ked s danou a prihlasenim si na SK sumach.. hmmm
tak hadam v tom nebude zadrhel, je to manual, takze velka polozka repas automatu odpadla

pridám výpis vybavi
  pridám výpis vybavi  
											 musim uznat, ze je to fakt 46-ka v super stave a paradne sa na nej ide, mal som moznost vyskusat cestou domov z ciech a bola to jedna basen, motor ma krasny tah, napravy ani netuknu, riadenie parada. Proste RADOST Z JAZDY :)
 musim uznat, ze je to fakt 46-ka v super stave a paradne sa na nej ide, mal som moznost vyskusat cestou domov z ciech a bola to jedna basen, motor ma krasny tah, napravy ani netuknu, riadenie parada. Proste RADOST Z JAZDY :)