... všetko o BMW ...

starynovy napísal:Kolisanie po zimnom starte mozu skor robit zhavice. Su vsetky dobre? Alebo zhavi to vobec?

tak nech mu slúži aspoň tak dobre ako mne .... na novej 330-tke som sa dneska pustil do zaslepovania egr + vyčistenie egr všetci píšu že auto je po zaslepení živšie ale ja som žiadnu zmenu nezbadal akurát sa mi zdá že trošičku dlhšie štartuje neviem aký to ma súvis ďalej dostala novu baterku Varta Silver Dynamic H3 100 Ah 830A + pridám ešte paru fotiek z čistenia
  tak nech mu slúži aspoň tak dobre ako mne .... na novej 330-tke som sa dneska pustil do zaslepovania egr + vyčistenie egr všetci píšu že auto je po zaslepení živšie ale ja som žiadnu zmenu nezbadal akurát sa mi zdá že trošičku dlhšie štartuje neviem aký to ma súvis ďalej dostala novu baterku Varta Silver Dynamic H3 100 Ah 830A + pridám ešte paru fotiek z čistenia  
technacikk napísal:takže trochu to tu aktualizujem od piatka ma stara 330-tka nového majiteľatak nech mu slúži aspoň tak dobre ako mne .... na novej 330-tke som sa dneska pustil do zaslepovania egr + vyčistenie egr všetci píšu že auto je po zaslepení živšie ale ja som žiadnu zmenu nezbadal akurát sa mi zdá že trošičku dlhšie štartuje neviem aký to ma súvis ďalej dostala novu baterku Varta Silver Dynamic H3 100 Ah 830A + pridám ešte paru fotiek z čistenia

Do tej hadicky co isla z boku do toho egr-ka som nakrutil samorezku a stiahol som to stahovaciou paskou a do tej trubky od vyfuku som do obimky vlozil 50kc a dotiahol to ..... urobil som to dobre ?
 Do tej hadicky co isla z boku do toho egr-ka som nakrutil samorezku a stiahol som to stahovaciou paskou a do tej trubky od vyfuku som do obimky vlozil 50kc a dotiahol to ..... urobil som to dobre ?  

technacikk napísal:Sak prave toto neviem ci som to zrobil zle alebo coDo tej hadicky co isla z boku do toho egr-ka som nakrutil samorezku a stiahol som to stahovaciou paskou a do tej trubky od vyfuku som do obimky vlozil 50kc a dotiahol to ..... urobil som to dobre ?

takže už sa to rieši cez poistku uvidíme ako to dopadne ďalej som vymenil olej + všetky filtre dal čierne znaky + nalepil som fólie na predne aj na zadne svetla uvidíme čo mi povedia pani policajsti keď ma zastavia
  takže už sa to rieši cez poistku uvidíme ako to dopadne ďalej som vymenil olej + všetky filtre dal čierne znaky + nalepil som fólie na predne aj na zadne svetla uvidíme čo mi povedia pani policajsti keď ma zastavia   a doprial som mu nove AE od martin46
  a doprial som mu nove AE od martin46   takže pridám niejake fotečky aj z búračky zadný naraznik sa už rieši uvidíme čo je ešte dolamane
  takže pridám niejake fotečky aj z búračky zadný naraznik sa už rieši uvidíme čo je ešte dolamane  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

ani som dlho nehľadal keď prišiel jeden známy že predáva x3-ku či nechcem a už som bol namotany musel som to zobrat
  ani som dlho nehľadal keď prišiel jeden známy že predáva x3-ku či nechcem a už som bol namotany musel som to zobrat  
  pridám výpis vybaví a 2 narýchlo zrobene fotky keďže dneska hneď po umytí a voskovani začalo pršať
 pridám výpis vybaví a 2 narýchlo zrobene fotky keďže dneska hneď po umytí a voskovani začalo pršať  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 

nadro napísal:To chce viac fotiek a aj dojmy ako sa Ti jazdí. Zvažujem neskôr takýto povoz.
 začal by som tím čo je pozitívne neskutočne ma prekvapil podvozok neviem či je to tým že su tam športove pružiny a je to kúsok znížene ale sedí to úplne krásne dovolim si povedať že si natom dovolím viacej ako na 330-tke , ďalej auto ma veľmi priemny zvuk šak každý kto sa dakedy vozil na 3,0 R6 vie očom hovorím dnuka ide pekne potichu moja najvetšia dilema bol automat keďže na automate som sa vozil asi 2-krat a nikdy som auto z automatom nechcel ale toto sa vyskitlo a zvykol som si neskutočne dakedy sa mi vidi že trošku zaváha a neprehadzuje tak svižne ako by som si predstavoval
 začal by som tím čo je pozitívne neskutočne ma prekvapil podvozok neviem či je to tým že su tam športove pružiny a je to kúsok znížene ale sedí to úplne krásne dovolim si povedať že si natom dovolím viacej ako na 330-tke , ďalej auto ma veľmi priemny zvuk šak každý kto sa dakedy vozil na 3,0 R6 vie očom hovorím dnuka ide pekne potichu moja najvetšia dilema bol automat keďže na automate som sa vozil asi 2-krat a nikdy som auto z automatom nechcel ale toto sa vyskitlo a zvykol som si neskutočne dakedy sa mi vidi že trošku zaváha a neprehadzuje tak svižne ako by som si predstavoval   od toho motora som očakával asi trošku vetšiu dynamiku keďže z 330d 135kw tento 3,0i 170kw vyprášim ale samozrejme tahšie auto automat štvorkolka ale jazdi to fakt veľmi veľmi slušne spotrebu som zrobil zaujímave najprv 22litrou LPG
  od toho motora som očakával asi trošku vetšiu dynamiku keďže z 330d 135kw tento 3,0i 170kw vyprášim ale samozrejme tahšie auto automat štvorkolka ale jazdi to fakt veľmi veľmi slušne spotrebu som zrobil zaujímave najprv 22litrou LPG   na druhy krát sa podarilo 15l LPG ale jazdil som prevažne po tatrach takže samé zákruty a kopce takže spotreba v celkom slušná moje najvetšie ale úplne najvetšie sklamanie je zvuk pri zatvorení dverí to vydava taky hnus zvuk ako na starej 120 embečky toto ma fakt sklamalo asi najviac na tomto aute inač som spokojný hádam bude služit dobre
 na druhy krát sa podarilo 15l LPG ale jazdil som prevažne po tatrach takže samé zákruty a kopce takže spotreba v celkom slušná moje najvetšie ale úplne najvetšie sklamanie je zvuk pri zatvorení dverí to vydava taky hnus zvuk ako na starej 120 embečky toto ma fakt sklamalo asi najviac na tomto aute inač som spokojný hádam bude služit dobre