No ja po ceste z nemecka domov natrafil na cca 5 radarov (všetky v rakúsku) a žeby boli nejaké viditeľné označené sa povedať nedá, nebyť gps viem o nich až keď zabliskaju ( v gps budu aj tieto už len z dôvodu súťaže medzi výrobcami). Aj tak je to celé nafúknute ako kauza co som dnes videl v teleráne s tými mobilami, novinári proste potrebujú senzáciu každý deň aj keby mali napísať že si fico utiera rit ľavou rukou a väčšina pravou
No pockam si najprv kam ich umiestnia. Dobre by bolo ich oznacit, ako to maju trebarz v UK. Potom sa budeme moct rozhodnut, ci su tu naozaj na zvysenie bezpecnosti, alebo budeme po veceroch chodit s krompacmi ich trosku poupravovat :)
skor ci neskor sa zistia pozicie vsetkych tych radarov. a myslim ze to bude skor ako neskor. potom staci mat zapnute gps so zoznamom kde su. a potom to spravia protizakonne pouzivat gps s polohami radarov tak ako to je v niektorych krajinach.
vsak ked niekomu pride fotka domov, tak by z nej malo byt jasne kde ho odfotili... takze po chvilke bude jasne kde su schovane tie stacionarne radary. a je zakazane mat v gps vyznacene miesta kde je dobre spomalit lebo tam je "pekny vyhlad"? :)
navigacie maju original databazu umiestnenia radarov. a v niektorych statoch (neviem kde konkretne) je to zakazane pouzivat tuto db. ak by si si vsak poznacil vlastne poi zhodou okolnosti na tych miestach kde su radary tak by to mohlo byt teoreticky legalne
Aj niektk iny si vsimol ten laser co zameriava na lafranconi smerom do petrzalky? V tme som ho 2x zazrel, doposial som nic take nevidel, urcite nie tam