Tak toto je načisto v prdeli, to môžme rovno vymeniť naše autá za Škody 120, keď už nič viac aspoň ma uteší pocit, že som neinvestoval do trojlitra, v tomto policajnom štáte by mi teraz bol na hovno

Koko a teraz vážne idú nám tu vymývať hlavy so štatistikami od začiatku roka, kurva ale to, že koľko z tých vodičov bolo najebaných alebo dokonca nemali ani vodičák nespomenú a čo už tam pomôžu tie ich zasrané radary, keby aspoň tie pokuty prišli každému, ale ako to už u nás býva, pekne v centrále budú triediť komu pokutu môžu poslať a komu nie. A to už bude len koniec, ak budú tie chytré búdky skrývať a nezverejnia ich polohy, ak ma jedna taká odfotí, tak rovno zastanem a rozkopem ju, toto je už choré, budú nás tu buzerovať za predbiehanie na takmer bezpečných úsekoch, ale to že sa na každom kroku kradnú autá, zlodeji sa prechádzajú v noci po domoch, fetuje sa pomaly aj na úradoch u nás sa ešte aj drevo kradne, dpc v noci z lesa blízko nás chodia kamióny napratané drevom iba taký hukot, ale to riešiť nebudú, ach keby sa mi dostali do rúk tí obmedzenci z parlamentu, ktorí vymýšľajú takéto hovadiny tak ich asi prizabijem.... Ale škoda sa rozčuľovať, ja si len prajem aby sa ľudia konečne postavili proti tejto bande KOKOTOV na čele s Ficom a konečne ich zasratými lopatami vyhnali z parlamentu a rovno niekam do ruského gulagu!
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
(sory za výrazy, ale tie nervy, čo do mňa vošli sa už nedali udržať)