... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: Neviditelné radary?? WTF

Nedeľa, 19. Januára 2014, 12:00

smola je ta ze ta reflexna vrstva funguje len ak je znacka odfotena silnym bleskom... cez den nemusia blesk vobec pouzivat :D

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 19. Januára 2014, 12:01

Teraz ma napadlo ci tie nalepky ti potom umoznia napriklad vstup do parkovisk, kde ti kamera snima znacku - ci to riesi nejaky kod, alebo podla coho sa to rozlisuje aby clovek neostal niekde visiet za zavorami.

PetiE34
Auto: E34 524 TD +E34+E30
Kraj: Košický

Nedeľa, 19. Januára 2014, 23:36

asi prepíšem auto na miestneho bezdomovca, jeho pokuty asi nebudú trápiť :-"
E34 525 tourig tds-ON AIR
E34 524 td-Sterlingsilber-Metalic
E34 525 tds
E34
E30
Kočky chcú BMW, seriem nanich ... mám BMX! 8998

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 20. Januára 2014, 06:47

Za kolko dni to asi chodi domov ?

jkk
Auto: E91 330xd

Pondelok, 20. Januára 2014, 08:32

k tym "neviditelnym" cislam, ono vraj buduci rok (ale sam tomu neverim) ma byt system ako v madarsku, ze sa dialnicne nebudu kupovat a lepit na sklo ale zaplatia online a budu zaznamenavat SPZ...to bude asi trochu v noci problem a zvacsi to sancu ze ta kvoli tomu zastavia...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 20. Januára 2014, 08:55

Nie len, ze tie odrazove folie funguju iba v noci, ale naviac len na automatickych stacionarnych radaroch...
Co myslite, ze urobi uniformovana posadka civilneho Superbu V6 3,6 TFSI s bradavicou, ked ich niekto ofukne 180 km/h a na fotke nebudu vediet precitat znacku.... ? :mrgreen:
To uz potom skor ta registracia homelessa...
Alebo auto registrovane vonku - do zahranicia vraj (zatial) pozdravy neposielaju.
Zial ten ich "teror" ma uz svoje vysledky - cez vikend ma na D1 nepredbehlo takmer nic a to som mal po TT len 142 tacho a od TT po BA 123. Pacientov (odminovacov) je akutny nedostatok... A to som este tuho rozmyslal, ci ma pri 123 tacho nemozu namerat.

voMacK
Auto: G31 540i

Pondelok, 20. Januára 2014, 09:31

To si nemal stastie na pacienta v RR ako ja. Toho cajti odstavili na ostrovceku, zkasirovali ho a len co s nim skoncili zasa pokracoval dalej veselo nad limit.. :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

hellrider
Auto: e39 530d

Pondelok, 20. Januára 2014, 09:37

heh, no tak to dufam ze ma vcera nikto necvakol ked som isiel po D1 BA-SC... 110 to nebolo :D
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

mexican
Auto: modré géčko

Pondelok, 20. Januára 2014, 10:26

voMacK napísal:
To si nemal stastie na pacienta v RR ako ja. Toho cajti odstavili na ostrovceku, zkasirovali ho a len co s nim skoncili zasa pokracoval dalej veselo nad limit.. :mrgreen:

Tak akože mne sa raz stalo, bolo to síce dosť dávno, že ma odstavili na dialnici a po zaplatení poplatku mi ešte povedali, že po hranicu ich revíru (okres/kraj alebo ako to majú podelené) nie sú ďalšie kontroly, takže môžem pokračovať v doterajšom tempe :mrgreen:

Len neviem, či to mysleli vážne, alebo to bola pasca. Ja som radšej už išiel normálnou rýchlosťou.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

sineDko

Pondelok, 20. Januára 2014, 16:45

auto s popisom v inzerate: Není nutno přepisovat by to vsetko vyriesilo.

Pokuty uz sa posielaju aj do zahranicia. minimalne zo zahranicia na sk to funguje.

Trojec
Auto: BMW E90 - 320d
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 20. Januára 2014, 17:48

Tak toto je načisto v prdeli, to môžme rovno vymeniť naše autá za Škody 120, keď už nič viac aspoň ma uteší pocit, že som neinvestoval do trojlitra, v tomto policajnom štáte by mi teraz bol na hovno :evil: Koko a teraz vážne idú nám tu vymývať hlavy so štatistikami od začiatku roka, kurva ale to, že koľko z tých vodičov bolo najebaných alebo dokonca nemali ani vodičák nespomenú a čo už tam pomôžu tie ich zasrané radary, keby aspoň tie pokuty prišli každému, ale ako to už u nás býva, pekne v centrále budú triediť komu pokutu môžu poslať a komu nie. A to už bude len koniec, ak budú tie chytré búdky skrývať a nezverejnia ich polohy, ak ma jedna taká odfotí, tak rovno zastanem a rozkopem ju, toto je už choré, budú nás tu buzerovať za predbiehanie na takmer bezpečných úsekoch, ale to že sa na každom kroku kradnú autá, zlodeji sa prechádzajú v noci po domoch, fetuje sa pomaly aj na úradoch u nás sa ešte aj drevo kradne, dpc v noci z lesa blízko nás chodia kamióny napratané drevom iba taký hukot, ale to riešiť nebudú, ach keby sa mi dostali do rúk tí obmedzenci z parlamentu, ktorí vymýšľajú takéto hovadiny tak ich asi prizabijem.... Ale škoda sa rozčuľovať, ja si len prajem aby sa ľudia konečne postavili proti tejto bande KOKOTOV na čele s Ficom a konečne ich zasratými lopatami vyhnali z parlamentu a rovno niekam do ruského gulagu! ](*,) (sory za výrazy, ale tie nervy, čo do mňa vošli sa už nedali udržať)
BMW E90 320d

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Pondelok, 20. Januára 2014, 23:59

Tiež občas prekročim rýchlost ale nadávať za toto ficovi nebudem, v zahraničí majú radarov neporovnateľne viac a nikto sa nad tým nepozastavuje, ak budete platiť, tak len preto že ste porušili pravidla, a pochvyli bude aj tak každý vedieť kde sa môže nechať odfotit a môže nadávať len sebe
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Utorok, 21. Januára 2014, 00:28

Je to super,aspon si clovek co ma auto v exekucii a neda sa prepisat rozmysli ci ho preda :D
A mozno sa mylim,len to rozbehne trh s takymito autami a budu ziadane viac ako doteraz :D

Trojec
Auto: BMW E90 - 320d
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 21. Januára 2014, 06:56

Veď v poriadku keby to bolo napríklad tak, ako v Nemecku že tam za normálnych okolností nestretneš ani jedného policajta a na fotobunky upozorňujú väčšinou tabule a vždy aj gps, keby je to takto tak nepoviem ani jedno krivé slovo. Ale ako poznám tento náš vymrdaný štát 50% fotobuniek natrepú na úplne nezmyselné miesta, ich polohu budú skrývať tak dlho, ako to len bude možné, policajti budú aj tak merať stále rovnako, čiže to bude ešte horšie (kokso a keď som išiel nedávno z Košíc a videl som ako sa prikrčený policajt s radarom skrýva v autobusovej zastávke tak som mal dosť hlavne, že nám sľubovali že sa nebudú skrývať....) Každý to porovnáva so západom, ale tak ako v tých štátoch to nebude, pretože im ide skutočne o bezpečnosť vodičov, no u nás ide o zárobkovú činnosť a to má hnevá.
BMW E90 320d

Pežot

Utorok, 21. Januára 2014, 07:34

Zakladny problem = prijem z pokut zapocitavaju do statneho rozpoctu vopred !!!! = plany na vyber pokut.

V zahranici to vsetko beru ako bonus, cize nemaju za potreby buzerovat obcanov.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 247 neregistrovaných