vidim ze vsetci odbornici seru na mna...

inak v tom passate som mal system tartarini ten sa mi zda taky priemerny a do toho auta som si to daval montovat ja sam... chcel som brc lebo podla mna je naj BRC ale vtedy to stalo 50tis sk a tartariny len 40... a tiez som s tym mal pantu kym som si neprisiel sam na to ze pani odbornici mi navrtali trysky priemerom ktory sa ma pouzit na motor 1.8i ale ja som mal 1.8T a stale mi svietil check ze chudobna zmes... som si to potom prevrtal sam kupil interface stiahol program nadstavil pojazdil nadstavil a odvtedy ziadny problem... ide to jak lusk len sem tam filter vymenim... skratka parada... pri mojej jazde spotreba benzinu 8.5 plyn kolisal od 8.5 do 9 litrov a ziadny pokles vykonu som nikdy necitil... cize paradicka... len ako vravim trampoty problemy chudobna zmes na zaciatku prvych 5000 km som myslel ze to zapalim... a to moj ocino bol taky priekupnik ze na lpg jazdil este za cias ked ani pumpy neboli a sa menili 10 kg bomby na skodovkach bol mozno prvy v PD okrese... potom favorit... MB W124 a proste vsetko vzdy jazdilo v pohode... preto som fanda LPG... potom casom do rodiny a mojho okolia popribudali este vseliake auta na LPG a nikto nema ani naznak problemu... mercedes ML320 a A140 VW sharan 2.8 VR6 vsetko BRC system...paradicka pohoda ziadne problemy... to len ja som ak zakliaty ze nemozem mat klud...

X5 som kupoval uz s plynom ale ze bol nanovo namontovany co aj bolo vidno... ale miestami tak fusersky ze som skoro to auto koli tomu ako tam bol ten plyn sfusovany ani nekupil aj ked to vtedy jazdilo pekne som skratka pedant... a nepaci sa mi ked sa to da spravit aj krajsie ked niekto prychti uchyt na reduktor tak ze prejebe samorezkou cely podblatnik a ta tam potom trci 2 cm a clovek si na tom rozjebe ruku ked umyva auto... a este inych par detailov... ale vcelku pekna montaz len keby to jazdilo... inak ako som spominal ze auto uz malo plyn ked som ho kupil ale podarilo sa mi aj zistit ze kde to robili...

ekomont korejovce

a to som tu na nich cital same dobre ohlasy... ale kedze je to cez cele slovensko tak to tam asi nepojdem ani reklamovat...
kedze som sa rozhodol riesit si to sam tak od odbornikov by som potreboval nasledovne rady:
vrtaju sa aj trysky vstrekovacov tak ako pri tartarini aj pri ostatnych systemoch? konkretne BRC oranzove tam mam... (ak sa nevrtaju tak neriesim musia byt ok ak sa vrtaju tak mozno su navrtane vela alebo malo...)
dalsia vec je ze by som potreboval schemu ako a preco a kde ma byt pripojena voda od LPG na vodny okruh auta na motore 3.Oi M54 306S3???
za vsetky rozumne rady dakujem...