Tak dostal som sa do stavu, že všetko je tak ako chcem xenony neblikaju,US DRL funguje, BFD funguje
ale nefunguje autoleveling (lwr) (pre pripomenutie LSZ CI 35 z halogenoveho auta, s koliečkom), proste keď to pripojim tak to neberie info zo zadneho senzoru zatazenia, ale z koliečka (krutim kolieckom tak normálne nastavuje výšku), keď dám panel bez koliečka tak sa proste nastavia xenony do zeme a vybavene, cidlo zatazenia vobec nereaguje, na radu ice.blade som rozobral LSZ z halogenoveho auta a svoje stare xenonove vraj či mi tam nechýbajú nejaké integráče, rozobral som to a nizsie je foto, vlavo je xenon CI 29 a vpravo je halogen CI 35 a som z toho kok

Skúsil som aj nacisto nakodit halogen LSZtko ale autoleveling nemfunguje, skontroloval som kodenie medzi nimi dvoma a všetko je nastavene rovnako. Takže netuším že či to vôbec pôjde. Alebo sa to dá.
Momentálne, resp. stále sa nachádzam v TN. Jo a ice.blade vraj nema problem s VINkom ale najskôr potrebujem toto rozbehat tak aby fungoval leveling inak to pre mna nema vyznam.