tak pridam aj ja svoju skusenost s crash testom (osobnym)
bol som vlastnikom S110R. Supr auticko, s dobrym vykonom v porovnani s ostatnimy skodovkami.
isiel som ako obycajne z roboty, bolo krasne slnecno, tak som si pekne otvoril okna a pocuval som music, a citil som sa ako v cabriu

prisla klasicka pravidelna zatacka , ja na tachometri 80 (bezne sa da tou zatackou chodit aj rychlejsie ked ju rezete) a oproti neslo nic, tak som nespomaloval a vychutnal si zatacku vo svojom jazdnom pruhu... a tu nastala zhoda zlych okolnosti... mal som obute 165/70 R13 (prevarane disky), zatacka bola na kopceku, cize ja som isiel do zatacky, a v strede zatacky je prepad dole kopcom...
zle okolnosti? moja vysoka rychlost, nerezanie zatacky, uzke kolesa, vzadu motor, snekove riadenie a moja neskusenost so smykmi..
dostal som pretacavy, auto nedalo o tom niak vediet iba piskanim gum... volant som musel rucne silou tocit naspet, nestihal som, vysiel som mimo cesty... krajnica, strom, 2,5m pad do pola..
vysledok?

co sa mi stalo? poskrabal som si ruku o trn ked som zoskakoval z auta..
pametam si dokonale presne co sa stalo, ako sa to stalo , preco sa to stalo a aj vsetky tie zvuky...
zazit to uz nechcem. ponaucil som sa dost... ale zadny nahon chcem stale