noooo tak by som to popisal zhruba bol som len spolujazdec dopadol som makko na sofera ktory bol mojim vankusom tak bola to rychlost asi zhruba okolo 90 po ´´brzdeni´´ ak to tak mozem nazvat,celkom sa ta skodula rozkotulala dole tym kopciskom na do zakruty nestihal brzdit nietoze este 30x otocit volant aby sme vobec vytocili vozidlo viedol kamarat ktoremu som este na kopci pripominal nech si aspon zapne pasy auto bolo zarazene az po okna v zemi aaaa bola tam taka sachta neviem naco ale isla z nej taka betonova rura zakryta tou kadejakou okolitou prirodou teda ona(ta rura) nas zastavila, bola to riadna slupka a moja prva nehoda (ked nepocitam tie na bycikli ) auto nepouzitele poloosi polamane na jednej strane aj predu aj zadu ale nikomu sa nic vazne nestalo este sme su potom odstavili ku nedalekemu druzstvu ze to budeme riesit zajtra no predbehli nas opaleni spoluobcania tak sme sa dalej nazujimali tod asi vse ... tak aspon sa pobavte na tych foto inak myslim ze maju taky nadych umeleckeho diela tou krasou prirody ........ ja by som ich asi nazval skora zatva kedze sme vleteli do ani neviem asi psenicneho pola nikdy nezabudnem na prve vety co povedal tesne po tom co sa to stalo " .... p*c* ja som k*k*t som to do*ebal ,.... pockaj skusim vycuvat ..... nejde
Naposledy upravil/-a TS98 v Štvrtok, 14. Februára 2008, 09:34, upravené celkom 1 krát.
mal som podobnu situaciu ,zigulu zlozenu bokem ,a uz bolo vidno ,ze nevyda a pojdem bokem podobne do pola ,tak som to strhol radsej a vpalil som rovno do pola, ale tosamozrejme nebol taky velky skok ....lebo mali ste stastie ,ze ste to nepretocili cez strechu
BMW E30 318IS BembISo =) BMW E30 325i BMW E87 120D
Tak ci tak to bola fakt smola, ved S120 ma predsa doble wishbone predne zavesenie a koncepciu v podstate ako porsche, to musela byt uz fakt extremna situacia aby sa utrhla z cesty .
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau EX E34 535i 92' Schwarz EX E34 535iA 91' Diamantschwarz EX E46 328ci 2000' Silber E90 330d 2007' M-paket
Tak ci tak to bola fakt smola, ved S120 ma predsa doble wishbone predne zavesenie a koncepciu v podstate ako porsche, to musela byt uz fakt extremna situacia aby sa utrhla z cesty .