... všetko o BMW ...
Kraken napísal:To sa dalo očakávať ako to dopadne, a ešte si predstavte že by to auto bolo také prehnité hrdzou ako väčšina škodoviek teraz. Ľudia čo v tom jazdia sú fakt odvážny, a ešte keď pomyslím na tie brzdy, och.
Max napísal:Ja som mal dve skodovky...teda stare skodovky 105 a 120. Najazdil som na nich cca spolu 150 000 km. V snehu, na suchu, ....jednoducho to boli moje prve auta. Skusal som, vyklepaval.....a hlavne sa ucil ako funguju rozne fyzikalne javy....aby sa mi nestalo to co vela mladym ludom, kt. precenuju svoje schopnosti, a tak aj koncia....
Nechcem nic odcudzovat ani nic podobne, len to ze je to vyborne auto na naucenie sa.........K silnemu autu musi mat clovek silny respekt...........Ved sa mi napr. stalo, ze jedna pipka frajerila, ze robila vodicak na Uuuuuplne novom mercedese a ze aka je ona dobra.....tak som jej dal kluce od mojej 105, ktorej motor bol studenya povedal jej ze nech nastartuje a nech si da kolecko. .....a mozte si tipnut ako to dopadlo.....ha....po piatich minutach sa vratila s tym ze to nestartuje..hold....smola......resp...to nevedela ani nastartovat......tak asi tolko.....
Nuz ale to zrejme mnohi z vas nepochopia,,,lebo su trosku o dost mladsi...To som si len tak zaspominal..........
palo napísal:chapeme aj my mladsi,mam 22 a zacinal som s fiat 128 a skoda 120.a kto sa nauci jazdit s tymto tak bude vediet soferovat vsetko
MuadDeeb napísal:
Svata pravda pani, kto mal skodulu vie soferovat vsetko co ma kolesa. Ja som mal tiez S120 a dobra skola. Nezrychluje, nebrzdi, cisty social edition. To sa clovek nauci odhadu...
Romeo napísal:mimochodom... ako je to s crashtest-ami na 7-er serie ? Nikde som nenasiel..
heroe napísal:
robia crash testy aj na tanky???
pepo286 napísal: