... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19
reklamne predmety bmwklub.sk

Hector
Kraj: Bratislavský

Re: zacinam citit v kostiach ,ze prisla jar aj ku mne.. finally

Piatok, 29. Mája 2009, 15:14

podla mna by to bolo super !
EX - E36 328i "fialka"
EX - E46 330xd
EX - E91 325d LCI
NOW - F31 330d LCI
Art Direction & Design
http://www.studiogoat.com

Užívateľov profilový obrázok
Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Piatok, 29. Mája 2009, 15:37

ja neviem co mate stale proti trciacim modrym koncovkam....

´mne sa tie moje pacia
Prílohy
DSC00659.JPG
DSC00654.JPG

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Piatok, 29. Mája 2009, 15:48

nj ale ty nemas tuzing to je od ALS nie ? 8)
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

Duffy
Autor témy

Piatok, 29. Mája 2009, 16:13

fioro napísal:
nj ale ty nemas tuzing to je od ALS nie ? 8)

:))

Romeo
Auto: BYD

Piatok, 29. Mája 2009, 16:35

Duffy napísal:

vsetky tieto veci mam uz davno prelustrovane,ale neni az celkom taky zly napad . horsie je po praskovani potom tie kolesa zmontovat dokopy:

Obrázok

Obrázok

Obrázok

HOT HOT HOT !
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

MEJOGSI
Kraj: Zahraničie

Piatok, 29. Mája 2009, 16:57

Duffy nieco mi na tych tvojich kolach vadi ,a ja neviem co...proste mi nesedia na tvojom aute :-k tot moj nazor
///e34

Marosqo
Auto: E30 325i+E30 318is

Piatok, 29. Mája 2009, 18:55

Mne sa tie kola nahodou pacia,jedine co by ich mohlo vystriedat su nejake podobne origo BBS
Jeidne sa mi nepaci az mooc uzky predok ,chelo by to aspon o 1´´ sirsi limcek
BMW E30 318IS BembISo =)
BMW E30 325i
BMW E87 120D

Pneuservis NONSTOP

.fox.
Auto: E46
Kraj: Žilinský

Piatok, 29. Mája 2009, 19:38

Duffy napísal:

suhlasim.
jedine co to trocha zneguje je , ze na fotkach to nevyzera tak dobre ako v skutocnosti. a auto je vysoko .. stale vaham. uz je to na 75% pre znizenie ..

no po prelesteni to hned vyzera lepsie, uz je to skoro ono, uz tomu k dokonalosti vela nechyba...
co sa tyka znizovania, uplne rozumiem tomu preco vahas...

.fox.

Piatok, 29. Mája 2009, 19:48

MEJOGSI napísal:
Duffy nieco mi na tych tvojich kolach vadi ,a ja neviem co...proste mi nesedia na tvojom aute :-k tot moj nazor

suhlasim s tebou, tiez mi to nehra i ked su krasne, mozno ked to polozi...
ak nie potom, uz len nieco ako: BBS LM, prip. nieco z uplne ineho sudka: BBS CX-R...

Duffy
Autor témy

Piatok, 29. Mája 2009, 21:00

.fox. napísal:

suhlasim s tebou, tiez mi to nehra i ked su krasne, mozno ked to polozi...
ak nie potom, uz len nieco ako: BBS LM, prip. nieco z uplne ineho sudka: BBS CX-R...

cx-r uz boli napoly kupene , len nemcur strajkoval trocha. nevadi. LM je pre mna absolutny vrchol , aj hodnotovo aj financne , predsa len , disky okolo 4.000eur uz nie su ziadna sranda , hlavne ked cestari vyasfaltuju niekomu dvor ako fusku a nechaju "par dier" na ceste .

ja viem co je tym kolesam .. cele auto je cierno-biele , a teraz jeeb zlata.. ja som pocital stym ze tie disky pojdu do ciernej.. akonahle som ich ale nahodil , velmi sa mi to zapacilo , zlata farba to ozivila , a hlavne v noci to je masaker...

o nic nejde, pre mna opieskovat a napraskovat kolesa nie je ziaden problem (ze peppo) , takze kedykolvek sa to da spravit. ale cierne/lestene limec je velmi casta combination , zlatych kolies je pomenej :)

.fox.

Piatok, 29. Mája 2009, 22:50

Duffy napísal:

cx-r uz boli napoly kupene , len nemcur strajkoval trocha. nevadi. LM je pre mna absolutny vrchol , aj hodnotovo aj financne , predsa len , disky okolo 4.000eur uz nie su ziadna sranda , hlavne ked cestari vyasfaltuju niekomu dvor ako fusku a nechaju "par dier" na ceste .

ja viem co je tym kolesam .. cele auto je cierno-biele , a teraz jeeb zlata.. ja som pocital stym ze tie disky pojdu do ciernej.. akonahle som ich ale nahodil , velmi sa mi to zapacilo , zlata farba to ozivila , a hlavne v noci to je masaker...

o nic nejde, pre mna opieskovat a napraskovat kolesa nie je ziaden problem (ze peppo) , takze kedykolvek sa to da spravit. ale cierne/lestene limec je velmi casta combination , zlatych kolies je pomenej :)

ako vsetci vieme ta kombinacia tvojho auta a LM by bola K.O. pre mnohych, ale je mi jasne kolko to stoji a absolutne rozumiem tomu, preco ich este nemas... predsa len zijeme v SR #-o :D

Tie zlate disky su uplne nabite, to som uz pisal, aj farba je bomba presne koli tomu ze ich je malo a ciernych uz je mrte vela...
no povedal by som, ze trosicku zaostavaju za celkovym dizajnom auta, ale vravim, mozno keby auto padlo k zemi, bolo by to fajn, ale to je moj subjektivny nazor a mozno by to nic nevyriesilo...

a este jedna poznamka, nech uz je to akokolvek, viem ake su tvoje predstavy o stylingu (ak sa to tak da este nazvat), takze si myslim, ze nakoniec z toho aj tak pojdu vsetci do kolien ako to byva zvykom :wink:

Duffy
Autor témy

Sobota, 30. Mája 2009, 08:11

.fox. napísal:

ako vsetci vieme ta kombinacia tvojho auta a LM by bola K.O. pre mnohych, ale je mi jasne kolko to stoji a absolutne rozumiem tomu, preco ich este nemas... predsa len zijeme v SR #-o :D

Tie zlate disky su uplne nabite, to som uz pisal, aj farba je bomba presne koli tomu ze ich je malo a ciernych uz je mrte vela...
no povedal by som, ze trosicku zaostavaju za celkovym dizajnom auta, ale vravim, mozno keby auto padlo k zemi, bolo by to fajn, ale to je moj subjektivny nazor a mozno by to nic nevyriesilo...

a este jedna poznamka, nech uz je to akokolvek, viem ake su tvoje predstavy o stylingu (ak sa to tak da este nazvat), takze si myslim, ze nakoniec z toho aj tak pojdu vsetci do kolien ako to byva zvykom :wink:

nijak inak ako stylingom sa to nazvat neda. spojleriky , znaciky , kokotinky , vyfuciky .. ;))

viktorko22
Auto: E46 - ohňoSTROJ

Sobota, 30. Mája 2009, 10:52

Duffy napísal:

nijak inak ako stylingom sa to nazvat neda. spojleriky , znaciky , kokotinky , vyfuciky .. ;))

tak je to ppc styling :twisted: nemam slov..pre mna je to auto dokonale..kolieska su in, ozivuju auto..len fakt trocha posadit na ritku :lol: inak podla mna najkrajsie BMW KLUBU..a to nie len BMWKLUB SR =D> =D> =D>

.fox.

Sobota, 30. Mája 2009, 19:13

Duffy napísal:

](*,) #-o :lol: :lol:

Duffy
Autor témy

Sobota, 30. Mája 2009, 21:06

.fox. napísal:

](*,) #-o :lol: :lol:

ked som videl kamosove brzdy co ujebal na glofa IV , tak som mal zimomriavky 2 dni .. nie casto vidam brembo napis ktory je asi 1mm od 19" disku :))

objavil som starsie video , ako som lestil moje BBSky .. na videu mi okush dolestuje lemik . moze byt ,ze su to este vtedy peppove 18, ale tak ci tak , teraz ma uz 19" , ktore presli touto kurou :)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní