... všetko o BMW ...
fioro napísal:nj ale ty nemas tuzing to je od ALS nie ?
Duffy napísal:
vsetky tieto veci mam uz davno prelustrovane,ale neni az celkom taky zly napad . horsie je po praskovani potom tie kolesa zmontovat dokopy:
Duffy napísal:
suhlasim.
jedine co to trocha zneguje je , ze na fotkach to nevyzera tak dobre ako v skutocnosti. a auto je vysoko .. stale vaham. uz je to na 75% pre znizenie ..
MEJOGSI napísal:Duffy nieco mi na tych tvojich kolach vadi ,a ja neviem co...proste mi nesedia na tvojom autetot moj nazor
.fox. napísal:
suhlasim s tebou, tiez mi to nehra i ked su krasne, mozno ked to polozi...
ak nie potom, uz len nieco ako: BBS LM, prip. nieco z uplne ineho sudka: BBS CX-R...
Duffy napísal:
cx-r uz boli napoly kupene , len nemcur strajkoval trocha. nevadi. LM je pre mna absolutny vrchol , aj hodnotovo aj financne , predsa len , disky okolo 4.000eur uz nie su ziadna sranda , hlavne ked cestari vyasfaltuju niekomu dvor ako fusku a nechaju "par dier" na ceste .
ja viem co je tym kolesam .. cele auto je cierno-biele , a teraz jeeb zlata.. ja som pocital stym ze tie disky pojdu do ciernej.. akonahle som ich ale nahodil , velmi sa mi to zapacilo , zlata farba to ozivila , a hlavne v noci to je masaker...
o nic nejde, pre mna opieskovat a napraskovat kolesa nie je ziaden problem (ze peppo) , takze kedykolvek sa to da spravit. ale cierne/lestene limec je velmi casta combination , zlatych kolies je pomenej :)
.fox. napísal:
ako vsetci vieme ta kombinacia tvojho auta a LM by bola K.O. pre mnohych, ale je mi jasne kolko to stoji a absolutne rozumiem tomu, preco ich este nemas... predsa len zijeme v SR![]()
![]()
Tie zlate disky su uplne nabite, to som uz pisal, aj farba je bomba presne koli tomu ze ich je malo a ciernych uz je mrte vela...
no povedal by som, ze trosicku zaostavaju za celkovym dizajnom auta, ale vravim, mozno keby auto padlo k zemi, bolo by to fajn, ale to je moj subjektivny nazor a mozno by to nic nevyriesilo...
a este jedna poznamka, nech uz je to akokolvek, viem ake su tvoje predstavy o stylingu (ak sa to tak da este nazvat), takze si myslim, ze nakoniec z toho aj tak pojdu vsetci do kolien ako to byva zvykom
Duffy napísal:
nijak inak ako stylingom sa to nazvat neda. spojleriky , znaciky , kokotinky , vyfuciky ..)
Duffy napísal:
nijak inak ako stylingom sa to nazvat neda. spojleriky , znaciky , kokotinky , vyfuciky ..)
.fox. napísal:
![]()
![]()
![]()