... všetko o BMW ...
MiruskaSL napísal:Duffy musím pochváliť..máš fakt nádherné auto..:-) peknučký exteriér a prenádherný interiér... máš fakt cit pre krásny tuning auta..:-) fakt klobúk dole...normálne že REŠPEKT!
Duffy napísal:
M technik + 3D design carbon splitters (made in japan)![]()
tie splitery maju jednu chybu- 1000$+postovne+DPH+CLO ---> NO WAY
alfi666 napísal:
Sak si to daj vyrobit z laminatu, alebo karbonovej tkaniny ... hocijaky skusenejsi "laminator" by to mal zvladnut ... otazne je, ci by si strpel "neorigo" diel
Duffy napísal:vidno ze ma nepoznas . ja nie som typek , ktory je ohaknuty v "znackovych veciach" a dela machry kade pride. 99% svojho casu som zajebany jak krokodil od vsemozneho sajratjtu , vsetky moje veci co mam z CF su neorigo. problem stym je , ze nemas formu na tie splitters. uvidim
alfi666 napísal:
Okaaa.. tak beriem spat... no mam skusenost, ze forma sa dobre robi z PUR peny a da sa to vymodelovat aj podla fotiek z niekolkych uhlov... ovsem dokonala kopia to samozrejme nikdy nebude
... idealne by bolo pozicat od niekoho tie splitters a potom znich vyrobit formu, co uz nieje problem
Takze bilstein springs? Dufam, ze myslis na mna...
Duffy napísal:
co konkretne odomna chces ?
stjr napísal:
No co asi? Tvoju oblicku predsa...
Uz sme dohodnuti - ty sa das znizit a ja sa preveziem a ked bude dobre, davam to aj ja...
Peppo napísal:
a Pepka ste kde nechali ?? bez peppka znizovat nemozete... !!
stjr napísal:
Nechcel som ta zatazovat tymi detailami a rovno Ti len poslat datum/cas/miesto/cenu ked to bude vsetko dohodnute...
stjr napísal:
Nechcel som ta zatazovat tymi detailami a rovno Ti len poslat datum/cas/miesto/cenu ked to bude vsetko dohodnute...
Peppo napísal:
ja som to vedel ze na teba je spolah... to len duffy je taky zlyy ujo..
chlapci ked znizim tak jedine bilstein B16 PSS10 - pripade s tym ovladanim tuhosti z kabiny