... všetko o BMW ...
Duffy napísal:
ty si fasz , ved som ti ich aj ukazoval ! treba ma niekedy poriadne pozerat
mne sa aj tak ovela viac pacia tie 3D design
stjr napísal:
Heeeeeeej? Ked ty vzdy mi tolko 'materialu' poukazujes, ze clovek nestiha si to vsetko ulozit v hlave...
Tie 3D veci z toho auta uz robia kombajn, OEM je decent... A Derek alebo nejaki tajwanci nebudu mat tie CF splitre za polovicu? Alebo s Derekom sme skoncili na dobro po tych jeho screw-ups?
Hector napísal:Vsetky bbs-a ,najma viacdielne su paradne Ale ako pisal Duffy work VS-XX su bomba ,no aj rezax II Co sa tyka jeho auta ,je super So zvedavostou cakam kam sa to dalej vyvinie a myslim ,ze to pojde spravnou cestou Vsetko chce casja som to len navrhol ... u mna su jednoznacne jednotky BBS GT2. pripadne LM. nic ine by som na bmw nedal, ak by som na to mal ! ak na to nemam jedine riesenie su M tech. to je setko.
hrto777 napísal:Toto su co zac? Ake bbs-a...
Duffy napísal:
derek ich mal , ale uz asi no available .. a neskoncili sme , este som mu ani mail nepisal . idem ho zjebat teraz.. taiwan ftw
shadowhand napísal:ak sa mozem vyjadrit,. Jedine co by som ja menil, dal by som stredy na cierno,..a bola by to dokonalostTymto zlatym kolesam ozaj neviem prist na chut,.
Duffy napísal:z lasky k STJR. foto za vela nestoja , ale je taka kosa ,ze je mi to jedno
stjr napísal:
Cmuk
Teraz je to take jak to malo byt od zaciatku. Mal si zas ty pocuvat mna ked som ti hovoril ze modre nem.
Inak, po prebruseni si ich neutopil trosku viac v narazniku resp. diff jak to bolo povodne? Rozmyslam, ze ja by som tie svoje tiez este trosku viac posunul do vnutra...
Duffy napísal:niekedy aj ja mozem zist z tej spravnej cesty nie ? starat sa o vas a aj o seba niekedy da zabrat :)))
Hector napísal:teraz jak tak pozeram na tie fotky, napadla ma jedna uchylovina, co tak nastriekat lymce na cierno ? potom by tie stredy zlate viac vystupili pri tych ciernych lymcoch.... a zaroven by to ladilo ku carbonu.
Hector napísal:teraz jak tak pozeram na tie fotky, napadla ma jedna uchylovina, co tak nastriekat lymce na cierno ? potom by tie stredy zlate viac vystupili pri tych ciernych lymcoch.... a zaroven by to ladilo ku carbonu.