... všetko o BMW ...
Hector napísal:jaj tak .. pekna webka, keby si potreboval dake graficke veci daj vediet... dohodneme cenu
.fox. napísal:duffy neber to zle, nie je to zavist, ani nic podobne, len moj nazor a viem, ze za toto ma asi mnohi ukamenuju, ale:
sledujem tento pribeh dlho, vzdy s velkymi ocakavaniami, z minulorocnej verzie som padal na rit, tento interier je fantasticky, ale tato verzia exterieru![]()
neviem co tam je zle, kukam na to uz dlhsie, ale nejako mi to nesedi ako celok, snad to bude len tymi koncovkami, mozno teraz po prelesteni to bude fajn, ale...
neviem aj tie kolesa... su sice super, len... mozno je cely problem vo fotkach, vyzera strasne vysoke, tie kolesa sa stracaju v blatnikoch....
limon4 napísal:tomu ver aj ja zacinam citit v krizoch krizu...no zatial nie mega extremne... no cas ukaze...snad bude lepsie
veriiime
tie 360ky sa mi nepacia vobec medzi recou hector...su trochu kolotocarske..
Szterbinsky napísal:Mne osobne sa nepáči ten predný nárazník s ostrými hranami a hmlovkami, chcelo by to niečo v štýle M3 e92, bez hmloviek- prípadne s carbon splitter-om, aj keď samozrejme chápem, že sa nechceš tváriť, že máš M, ale ten predný nárazník si myslím narušuje kompletnú líniu auta, kolesá sú v poriadku
Szterbinsky napísal:Mne osobne sa nepáči ten predný nárazník s ostrými hranami a hmlovkami, chcelo by to niečo v štýle M3 e92, bez hmloviek- prípadne s carbon splitter-om, aj keď samozrejme chápem, že sa nechceš tváriť, že máš M, ale ten predný nárazník si myslím narušuje kompletnú líniu auta, kolesá sú v poriadku
Szterbinsky napísal:myslel som kombináciu M(packet)-nárazníku a carbonu, seriový narázník stráca na dynamike a nehodí sa pre úpravy, skor je ladený do elegancie, jj nemožem si pomocť mám slabosť pre M-línie. V každom prípade je to lahoda, takže mi ostava ti len popriať Good luck v ďaľšom vývoji.
Duffy napísal:
M technik + 3D design carbon splitters (made in japan)![]()
tie splitery maju jednu chybu- 1000$+postovne+DPH+CLO ---> NO WAY
M technik + OEM bmw CF splitters
tieto splittery stoja 600EUR v BMW. ----> NO FUCKIN WAY
stjr napísal:
Tie OEM splittery su popicovka, co mi nic nehovoris ze take existuje?
...akurat ze pri mojej LeMans Blue sa to strati...