TT-SIMIK napísal:Podľa mna je wandler primarna vec a sekundárna už je T100,T90,T91(čo maš ty) alebo Thermo call....
V tom mas pravdu.
Opravim ta, ja som kupil iba samotne dialkove, bez prijimaca a anteny. Ak by to fungovalo a bol by maly dosah alebo by mi chybala spatna vazba o prijati signalu tak by som dokupil cely komplet (dialkove + prijimac + antena) a moje sucasne dialkove by som prerobil na wandler.
TT-SIMIK napísal:...takže bez primarnej skrinky wandlera ktory sa inicializuje do auta nieje šanča aby ti šiel T91,to je len dialkovy ovladač do 1000m alebo kolko a ten dava analogovo pokyn wandleru a wandler bezdrôtovo cez centrálnu jednotku spustťí to čo treba,IHKA atd....aby spustil webasto.....čo ty na to?????Samotny T91,T100 je podľa mna nepoužielny......
Lenze ten Wandler vyzera ako bezny dialkovy ovladac a podla mna je to iba upravene bezne dialkove. Utvrdzuju ma v tom aj navody k BMW E6x (v TIS, vo WDS), v ktorych chcu zinicializovat dialkove postupom ako sa inicializuje wandler. Takze podla BMW nejake dialkove urcite funguje rovno s CAS a bez prijimaca len je otazka ci bude fungovat aj moje T91r. Neviem ci je dialkove T91 spatne kompatibilne, vraj s T90 ano a ten novsi wandler vyzera ako dialkove T80/T90.
Dnes som nakodoval v CAS vsetky 3 parametre ale ani potom sa mi nepodarilo dialkove zinicializovat. Tak neviem ci robim chybu v postupe inicializacie: zavriem za sebou dvere, zastrcim a vytiahnem "kluc" a do 5s stlacim OFF (skusal som aj ine postupy) - uspesnu inicializaciu by CAS mala oznamit zamknutim auta. No mozno je problem v novsom type dialkoveho, alebo to bez wandlera naozaj nepojde.
Mozno je problem v kodovani, este skontrolujem ci je v CAS vsetko tak, ako som to chcel urobit ale mozno treba CAS nakodovat uplne inac. Mozno je problem v tom, ze este nemam nakodovane webasto v IHKA (nemam este dokoncenu montaz), nakodovane je iba CAS - vraj bez webasta by to malo spustat iba vetranie.