vidis, uplne som vypustil tie ventilatory, nejak mi to nedoslo...Robil som to v Octavii a tam som dal odporovy predradnik na ventilator, len som musel pametat, aby bola na climatronicu nastavena vysoka teplota, teda aspon nad 25C°, a boli tam mini hodiny a na tie som to napojil gsm modulom, lenze u tohto auto to je uplne ine....

No este potom ked to nemozem napojit na stavajuce kabely, kde zoberiem napajanie pre jednotku telestart na tzv ESVT kabel? Nenasiel som zapojenie konektoru, nejake schemy mam, ale nic konkretne a v navode je velmi pekna veta, (ze toto sa predava bezne kdekolvek, v obchodoch, offi distibucia atd), ale je tam napisane, ze montaz moze robit len autorizovany servis no a z toho dovodu je ten navod "light" :-) hovoril som s jednym chlapikom z Webasta a ten mi povedal, ze nic take nepustia von, je to ich zivna poda, takze neporadia, len namontuju. Asi by sa to nemalo ani predavat, aky to ma vyznam, kupim si to v ich obchode, alebo u jejich dealera, vyjdem von no a hned sa vratim nech mi to namontuju :-))
Nemas mi ukazat nejaky odkaz, ako ten original pevodnik vyzera?