Prave ten dokument co si dal som dlho hladal. No po prestudovani mam z toho este vacsi chaos.
Popisem co viem.
V popise IHKA BMW uvadza, ze signal Telestartu sa privedie do CAS a dalej to ide cez CAN. V diskusiach som nasiel, ze po zateceni anteny nejde dialkove na central ale ani telestart. Takze potial je to vsetko jasne, od urciteho bodu je hardver ten isty ako na dialkove centralu.
V katalogoch sa uvadza ze na retrofit su potrebne 2 kity: prvy je kompletna sada Telestartu a druhy kit je kabelaz a prevodnik. Podla pdf na retrofit Telestartu sa z tych dvoch kitov urobi taky zlepenec, ktory sa pripaja v aute iba na napajanie. Ked som ten dokument spravne pochopil, tak ci uz ide o dialkove alebo thermocall, Webasto sa spusta tym konvertorom z kitu dialkovo od pristrojovej dosky do anteny vzadu

. Tomu zodpoveda aj popis inicializacie v tomto dokumente - konvertor sa sparuje s CAS a dalsim postupom sa sparuje dialkove s prijimacom. Bezny prijimac Telestartu (napr. za 150€ z ebay) ma na pine ktorym sa ovlada ten konvertor analogovy spinaci signal +12V pre ovladanie Webasta. To by vsak nemohlo fugovat aj na ventilaciu, takze asi BMW prijimac bude specialny.
No vo vsetkych inych navodoch (TIS) na inicializaciu ovladaca Telestartu v E6x sa dialkove inicializuje v CAS (rovnakym postupom ako konvertor z kitu), nie v prijimaci Telestartu. Taktiez v dokumentoch EBA na retrofit Webasta v E6x sa telestart spomina len okrajovo ale je tam podrobny nakres potrebnych dielov, no vzdy je tam zobrazene iba samotne dialkove k telestartu (bez prijimaca, bez konvertora) a opat sa inicializuje v CAS. Takze podla toho to vyzera akoby na to stacilo iba samotne dialkove (je 868MHz rovnako ako europske dialkove na central).