... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
TT-SIMIK napísal:učite pôjde rychlejšie zo zapnutým webastom ako z vypnutým....)))ma dost vysoky tepelny vykon až 5kw.....))))
TT-SIMIK napísal:takže dnes webasto otestované, zatial bez changeover ventilu,ale kuri jak má, interier aj motor.....použil so obehovku čo je origo v aute,nedaval som na webasto ešte jednu,oddelil som napetie diodami a obehovka funguje aj pre REST aj pre WEBASTO.......teraz ma čaká zabudovať changeover ventil a dialkové ovládanie a malo by to byť všetko...
TT-SIMIK napísal:Kam zapojíš tu Wbus linku z T91????Ja som všade možne hladal a nikde som nenašiel odpoved......
TT-SIMIK napísal:No uvidíme,po vikende idem za kamošom webastakom,tak uvidím čo mi povie na wbus....podľa tohoto diagramu ide wbus priamo na webasto a čo som s ním hovoril po telefone,že ak ho nespustím analogovo,tak mam príst a malo by to isť priamo z wbusom na webasto priamo ako je to na obrazku.....
TT-SIMIK napísal:Dám vediet,práve ten converter sa v bmw už nedá kupit....tak ako to chceš spojazniť??Ty ho máš???
TT-SIMIK napísal:ale kde sa napája ten ovladač z kablikmi,zo schémi mi to nieje jasné....niečo musi spustit aby sa spustilo kurenie,kde je zapojeny??