... všetko o BMW ...

Moderátor: voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Bavík
Autor témy
Auto: F 11, 530-,XD,A/T
Kraj: Bratislavský

Re: Načo si dať pozor pri kúpe F11, s vačším nájazdom km?

Štvrtok, 18. Februára 2016, 18:17

Pekne zhrnutie preco si zaobstarat F07 miesto F11 :D mne sa zda ze tiez fotroviem a radsej mozno zvitazi komfort pred sportovou klasikou.....Akurat co ma odradza pri F07 ze tam nieje rovna nakaldacia plocha v kufri, ze tam je proste schodik ale je to asi o zvyku takze ked budem nakladat tovar pre zakaznika alebo pojdeme na lyzovacku tak sa s tym trochu potrapim :lol: Kazdopadne s mangelkou to este porozoberame ktore zaparkujeme v garazi :thumbup:
PrevlecenejVlk napísal:
O tech gumách na F07 jsem tu nedavno psali v jinem threadu, udajne je to skutecne typem gum, po zmene na jiné poradne pry prestane nebo uz to přinejmenším není takova tragedie. Ja teda nepozoruju nic takového, ale z hlavy uz nevim jake pneu jezdim :D

Ohledne volby F11 vs F07, resil jsem skoro dva roky a GT vyhrálo a nelituju. Mensi kufr preziju a pokud nevozis vzadu tolik casto lidi nebo detskou sedacku, tak není problem rychle sklopit sedaky ( ja mam elektricke z kufru ovladane), plato kufru hodíš do prihradky pod podlahou kufru a razem mas mista po kokot. Nerikam, ze je to lepsi nez mit velkej kufr, ale když potrebujes odvezt, odvezes... Prostor, interier, ticho a vybava v GT je proste pecka... Zadky se mi libi oba, ten stary i po facelifte, pofaceliftovy je sice takovy jakoze umirnenejsi, ale zase uz to není ta odlisna GT obludka :D Zrovna mi ted kluci nabízí jedno pofaceliftove GT, tak uvidim co to bude zac a budu resit, jestli neobcerstvit, ale pochybuju, ze ma neco vybavu jako moje GT, který jsme vybiral přes rok a vsichni vime, ze jak neco mas, tak není cesty zpet, pristi auto to musí mit taky :D ... Pofacelift ma nejak lip reseny kufr, pry se tam vejde vic.. Největší kufr ma paradoxne 3ka GT, ta ma snad vetsi kufr i nez 3ka kombik. Vyssi posez v GT taky prijemna věc. Na druhou stranu uz je to auto na takovy poklidnejsi jezdeni, je to dlouhy jak prase a takovy tezkopadnejsi, proste lod ala sedmička. Ja jsem za to rad, nuti mne to jezdit pomalejc a poklidnejc (a nebo uz fotrovatim), ale jelikož mam opet rok podminku, protože mne minuly tyden zase zmerili kokoti v noci na konci města v neobydleny casti, nikde ani zivacka, jen kokotskej radar s bleskem :D, když jsem jel pucenym Golfem GT Sport... tak ted se zase comfortne rozvaluju v GT, netlacim na plyn, sleduju znacky, snizuju spotřebu a nudim se tak, ze mam chut si za volantem precist nejakou knizku :D

PrevlecenejVlk
Auto: BMW 530d GT F07
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 18. Februára 2016, 22:39

... roletka zatim ceka, mam strach a nechce se mi do toho, bojim se, ze neco znicime :( no a navic jsem jeste porad nevybral tu kameru na celni sklo, kterou chci instalovat spolu s vymenou roletky. Taky nevim kam zapojit napajeni kamery ....

ad nakladaci plocha, tak nevim jak komu co vyhovuje, ale ja teda mam radsi kdyz je tam schudek, protoze kdyz stojis trosku do kopce, tak Ti po otevreni kufru nevyskace vsecko z auta ven :D To se mi stavalo tusim u Subaru Tribeca celkem bezne a zuril jsem jako moc. U GT je ten schudek navic docela malej, u 3ky kombiku byl rozhodne vetsi.

Ventik

Pondelok, 29. Februára 2016, 09:27

zhrnutie ozaj na jednicku

bachros
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 29. Februára 2016, 13:31

ked sa vyzna tak to je darmo :)

maxim

Štvrtok, 17. Marca 2016, 15:42

mat take znalosti no.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní