... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
PrevlecenejVlk napísal:O tech gumách na F07 jsem tu nedavno psali v jinem threadu, udajne je to skutecne typem gum, po zmene na jiné poradne pry prestane nebo uz to přinejmenším není takova tragedie. Ja teda nepozoruju nic takového, ale z hlavy uz nevim jake pneu jezdim
Ohledne volby F11 vs F07, resil jsem skoro dva roky a GT vyhrálo a nelituju. Mensi kufr preziju a pokud nevozis vzadu tolik casto lidi nebo detskou sedacku, tak není problem rychle sklopit sedaky ( ja mam elektricke z kufru ovladane), plato kufru hodíš do prihradky pod podlahou kufru a razem mas mista po kokot. Nerikam, ze je to lepsi nez mit velkej kufr, ale když potrebujes odvezt, odvezes... Prostor, interier, ticho a vybava v GT je proste pecka... Zadky se mi libi oba, ten stary i po facelifte, pofaceliftovy je sice takovy jakoze umirnenejsi, ale zase uz to není ta odlisna GT obludkaZrovna mi ted kluci nabízí jedno pofaceliftove GT, tak uvidim co to bude zac a budu resit, jestli neobcerstvit, ale pochybuju, ze ma neco vybavu jako moje GT, který jsme vybiral přes rok a vsichni vime, ze jak neco mas, tak není cesty zpet, pristi auto to musí mit taky
... Pofacelift ma nejak lip reseny kufr, pry se tam vejde vic.. Největší kufr ma paradoxne 3ka GT, ta ma snad vetsi kufr i nez 3ka kombik. Vyssi posez v GT taky prijemna věc. Na druhou stranu uz je to auto na takovy poklidnejsi jezdeni, je to dlouhy jak prase a takovy tezkopadnejsi, proste lod ala sedmička. Ja jsem za to rad, nuti mne to jezdit pomalejc a poklidnejc (a nebo uz fotrovatim), ale jelikož mam opet rok podminku, protože mne minuly tyden zase zmerili kokoti v noci na konci města v neobydleny casti, nikde ani zivacka, jen kokotskej radar s bleskem
, když jsem jel pucenym Golfem GT Sport... tak ted se zase comfortne rozvaluju v GT, netlacim na plyn, sleduju znacky, snizuju spotřebu a nudim se tak, ze mam chut si za volantem precist nejakou knizku