... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
PeqpeK napísal:na N47x v F10 sa da jazdit, dokonca aj s automatom, ale dovod preco nie je moc odporucany su jeho konstrukcne vady
Bavík napísal:Co hovorite na toto ludia? Ma to sice viac nabehane ale vyzera to vcelku zachovalo. Samozrejme by som vymenil vsetky naplne , hlavne olej v prevodovke. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... 220146989# Diky za pripadne komenty
PrevlecenejVlk napísal:Za mne trochu bídná výbava a ty kilometry, tam bych si asi položil otázku na jak dlouho si to auto kupuju, kolik ročně najezdím aneb za jak dlouho budu na kilometrech, kdy je to auto za prvý bídně prodejný a za druhý ty dokola opakované strašáky s výdajema... jasně, nemusí se nic vysrat, ale při 200tis km nebo řekněme za rok dva s 250tis km nebo víc.... Ale máš pravdu, že bypadá hezky a zachovale.
steve napísal:Skús byť konkrétnejší, zaujíma ma kedy nastane správny čas zbaviť sa ho ...
jararak napísal:
trhajuca sa retaz, praskajuci blok ....
k33p napísal:to si robis srandu alebo to si iba ty myslis, skutocnost je opacna, ten top agregat je skor top casovana bomba![]()
![]()
Bavík napísal:pri 6valcovemu motoru, mylis ze hrozi menej ako pri 4valcovemu? pretoze pri E61-520 nebol tento problem, su to top agregaty hlavne tie faceliftove........
madxface napísal:Ak myslis faceliftovu N47, tak ano, je to top agregat. Prvych 50k km. Potom je to ruska ruleta.