... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
Bavík napísal:Nieje to nahodou tak ze je to uplne jedno kolko valcov? kedze ide o vykon? Beriem to tak cim viac valcov tym asi aj viac problemov...
rebuss napísal:Ps: kasli na motor a km len si skontroluj aky mas skivak v zadnych sedadlachjust kidding
rebuss napísal:Myslim ze zbytocne vsetci az moc prehanate...
Bruno predstav si ze som presiel po troch 6valcoch a dvoch 8valcoch do 4valca, po 8 rokoch je to moj "najslabsi" motor a ano kym mi neprdne retaz a neodjebe blok tak budem bohuzial musit tento motor chvalit. Ak sa niekomu zmenia priority a potrebuje rodinny kombik s kultivovanym motorom s dostatocnym vykonom tak aj 20d staci... Samozrejme nekupim 300k vydojenu sracku ale nebal by som sa ist do poctivych 150k. Ale neberiem vam vsetkym nazor lebo viac je viac ale vsetci co odporucate 6 valec tak aj na tom 6valci jazdite.... zaujatost? Uz mi to tu pride ako appleisti co kazdemu budu vnucovat iphone (btw mam iphone ale uznam ze aj z inych tel. sa da volat)
Ps: kasli na motor a km len si skontroluj aky mas skivak v zadnych sedadlachjust kidding
PrevlecenejVlk napísal:Ještě k tej spotřebě, já nevím za kolik jezdíte v pětkách vy ostatní s 530d, ale já mám v GT dlouhodobý průměr 9,2L/100km a s E91 320d jsem měl vtipně to samý 9,2L/100km. A trasy mám plus mínus stále stejné, tak 40% město, 60% mimo město a z toho tak půlka dálnice. Takže pro mne spotřeba rozhodně není s 6válcem zhoršení, naopak menší potřeba vytáčet motor a jistota kroutjáku a výkonu, když je to potřeba, to jsou moc příjemné věci. Neříkám, že 320d se 120kW nejela slušně, jela, ale tohle je něco úplně jinýho...
potmehuth napísal:Zrejme to pozeras na Mobile. Hlavne si moc nezaklikavaj vela vybavy, lebo ti predajcovia to tam supu krizom krazom a tym, ze si nejak moc detailne naselektujes vyber, tak prichadzas o kopu kuskov, ktore by boli pre Teba vhodne. Oni hlavne davaju vybavu do popisu inzeratu. Mozno Ti to pomoze :) Nalselektuj si hlavne 5er, cenu, rocnik kubaturu. Neselektuj si veci ako 520, alebo 525 a vybavu.
bruno75 napísal:
rebuss napísal:Ved aj chyba... 2 valceale da sa na tom slusne jazdit... vyskusaj ked budes mat moznost