... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
PrevlecenejVlk napísal:Aj ja som cakal skoro 2 roky kym jsem nasel vybavu téměř dokonalu, ani mne netlacil cas, stavajici BMW jsem prodaval az po koupi novsiho. A s cenama to vidim podobne, nekdy za holotu ve stejnem roce chteji stejne peníze jako za téměř fullku ze stejného roku i s podobnym najezdem. Nejhorsi bylo to do poslední chvile dilema jestli F11 nebo F07ale šestiválec 530 bylo minimum, další 4válec chrchlu jsem už nechtěl, přestože sloužila v E91 věrně...
voMacK napísal:Moze byt. Vybava je v pohode..
mexican napísal:
Ty akože schvaluješ štandardné sedačke v 5er?
madxface napísal:Toto je inak vec co aj mna kvari po nociach....
a k tomu toto je aspon v kozi...este to moze byt aj latka
rebuss napísal:Bavik ak su km realne (ten volant moc tak nevyzera)
hned by som siel do toho :) Skoda tych sedaciek ale prezijes to
rebuss napísal:Ja mam teraz polokozene sportove a som velmi spokojny. Nechcel som cistu kozu kvoli dietatu a autosedacke kedze som uz v par autach videl co to narobi s kozou... Je jedno ake to ma sedacky hlavne je ze to nema N47daj potom vediet ako si dopadol. Zatial na svk trhu v takej cenovej relacii nic lepsie nevidim
Bavík napísal:Inac akurat ma zaujalo ze bmw GT je velkostne velmi podobne ako F11
Bavík napísal:Inac akurat ma zaujalo ze bmw GT je velkostne velmi podobne ako F11
madxface napísal:F07 je o dost vacsia krava ako F11. Je na 7dmickovom podovozku a hlavne o 200kg tazsia. Inak je to tak skarede bmw od zadu, ze si to asi aj ja budem musiet kupit