... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
mexican napísal:Čakal si že F07 bude väčšia či menšia?
voMacK napísal:Ono ta F07 je zvonku cela tak nestastna dokokotena, ale zvnutra je to parada. Priestoru nahovado a velmi pekny a luksusny intros.
madxface napísal:
Aj v autorizaku mi povedali, ze GT je liga skoda na urovni 6/7 skor ako 5 series. Aj po financnej stranke :)
Kazdopadne po facelifte od 2014 je viacej sexy a tu hnusnu lesklu listu potlacili dole. Takze si pockam este 2-3 roky a idem do toho
smith666 napísal:Ja fakt nechcem do toho veľmi kecať nadšencom F07, ale nedá mi nepodeliť sa s jednou informáciou.
Mám známeho čo má F07 a je dosť nešťastný lebo mu vraj silno žerie gumy. Bol s tým viackrát v servise ale nevedia mu s tým pomôcť. Vraj je tam nejako zle navrhnutý podvozok.
Prosím prípadných odporcov, aby nesmerovali svoje námietky voči mne, ja len citujem nešťastného majiteľa F07.
voMacK napísal:To zranie bol pokial viem problem na modeloch, co mali natacanie zadnej napravy a vyriesil to udpate softu. Ci?
mexican napísal:Tým by som si nebol celkom istý. Keď žerie vnútro, tak to bude odklonmi a na to soft natáčania nápravy asi vplyv mať nebude.
Tým by sa skôr vyriešilo zníženie celkového opotrebovania.
Ale zase F10/11 má problém s opotrebovávaním stredov na zadných gumách. Ja som hustil gumy podľa oficiálneho doporučenia a hlavne na zimných gumách boli po 2 sezónach stredy totálne zjazdené na vyhodenie.
Vomack mal ten istý problém na svojej modrej pajte.