... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
voMacK napísal:tomu autu to sakramentsky slusi aj vo farbach policie a s hukackou na streche..
btw. mexican tu nedavno daval link z ETK, kde bol retrfotit na komplet policajnu kamuflaz na F11..cize ak ma niekto zaujem...staci objednat v najblizsom showroome
voMacK napísal:sak nic..akoby sa nechumelilo...na ceste by ste sa pekne zdravili blikanim a keby ste sa stretli niekde v bufete pri prestavke na koblihy, by si im povedal, ze si vcul v civile, lebo mas dovolenku...no co..ziadny problem..cislo odznaku si lahko vymyslis..![]()
inak v poslednej dobe policajtov na ceste spoznavam podla toho, ze nemaju zapnute svetla..kokoti...
Simpson napísal:
ja som vcera vytrubil policajtov dvakrát jednu hliadku a hneď ma zastavili(blokovali vjazd do jednej ulice tým že tam postavili auto za ktoré sa skryli keď merali, tým padom sa tam nedalo odbočiť a je to jediná príjazdová cesta pre 4 ulice
![]()
![]()
)
no myslím že by to aj šlo jazdiť si tak inkognito v "policajnom" aute, ale keby ma napríklad namerali a odfotili?STK?
a v takom malom meste ako sú KE alebo BA by sa to asi rýchlo rozkríklo že nejaký non policajt jazdí v "policajnom" aute, ale v takom berlíne by sa jedna policajná F10 M5 isto stratila
voMacK napísal:
inak v poslednej dobe policajtov na ceste spoznavam podla toho, ze nemaju zapnute svetla..kokoti...